上一頁下一頁
發新話題

[其他] 識睇改變一生の認清賭博 24/11 第四五章更新 角球舉例 金融篇

收藏  |  訂閱
219  71.3k

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-17 03:30 AM 發表 查看引用來源

世榮哥你同第2個講或者佢會信你....
但你喺呢度同獅兄講真係:096::096::096:
:014::014::014:

引用:
原帖由 manw0ng 於 2016-9-17 08:58 PM 發表 查看引用來源

有貼飛10000

不過未確認:071:

又俾你捉到:014:

引用:
原帖由 manw0ng 於 2016-9-17 09:29 PM 發表 查看引用來源
:096:

笑左:096::096:

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-17 11:13 PM 發表 查看引用來源

佢d飛可能會誤導某些ching跟重注...
某某台試過有人喺馬版貼重注假飛害死好多人...
其實果d所謂受害者 都要自己檢討一下 係咪自己貪心 或者笨?

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-17 11:23 PM 發表 查看引用來源

好多已經係輸到懵咗...仲邊會識檢討:096::096::096::096:
咁又係 唔輸清都唔會檢討啦:014:

引用:
原帖由 dr_white 於 2016-9-17 11:27 PM 發表 查看引用來源

其實嗰位師傅出po我都有看,不過我一埸都冇跟,看清楚及分析一下就知道咩回事����

獨立思考 真係好重要 人云亦云 你同街市d師奶有咩分別?

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-9-19 06:53 AM 發表 查看引用來源
好文!樓主好有heart!佩服!
我唔識咩ev咁高深數學,但開賭既可以長贏甚至上埋市……不外乎係贏盡賭仔心態:
老生常談,長賭必輸
賭要贏莊個或然率低,其實想每舖贏已經係難事
你今日贏咩?聽日又贏呀?後日輸返 ...
多謝支持先 其實ev都不太難理解 如負ev5% 你平均落注$100 就要輸$5 所謂長賭必輸就係咁黎 要輸少d就玩低負ev野 想唔輸就唔賭 想長期贏就要搵正ev野 就係咁簡單:014:

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-9-19 12:50 PM 發表 查看引用來源

睇左獅兄呢幾日既料,以你既準繩度相信唔只睇ev咁簡單,小弟向你學習中:041:
幾日冇用 你見過我一星期輸廿注嗎?:096:要長線睇 短線個個都係賭神

引用:
原帖由 wai14592 於 2016-9-19 01:39 PM 發表 查看引用來源
獅兄,其實可唔可以解釋下ev率點計?
我想知道個公式係點?
例如大細:係-2.77%

好的
買大細中既機率 係105/216(本來係108/216 但大細各有三個圍骰要抽水 變成105/216)咁賭完216次之後平均收回105注兩倍=210/216
收回本金97.22% 100-97.22=2.77

引用:
原帖由 tigerson2046 於 2016-9-19 03:54 PM 發表 查看引用來源

連續兩日全中,尋日出5只有1場衰咗差一角1場輸半格,相信唔係僥倖:036:
ev係正只係代表「抵買」,但唔完全反應到賽果嘛
咁我連輸十幾場既時候 又代表到咩?:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆