上一頁下一頁
發新話題

[其他] 今晚亞冠 試試水溫

收藏  |  訂閱
300  14.8k

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-10 12:19 AM 發表 查看引用來源

剛食完飯返家...;及時趕到....支持支持!.
跟咗條3x4....:098400支持:098:
估唔到Alan兄 都會跟我的山埃 :096::096:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-10 12:38 AM 發表 查看引用來源

估唔到Alan兄 都會跟我的山埃 :096::096:

simon兄呢排羸到開巷:098::036::098:...食山埃都羸硬.

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-10 01:36 AM 發表 查看引用來源

simon兄呢排羸到開巷:098::036::098:...食山埃都羸硬.
下次再po上來 要買我對家 一定贏硬 :096::096:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-10 07:12 AM 發表 查看引用來源

下次再po上來 要買我對家 一定贏硬 :096::096:

跟simon兄同一陣綫...羸輸都係咁happy:036::036::036:!

再入了一條2x1 :071: :071:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-12 02:15 PM 發表 查看引用來源
再入了一條2x1 :071: :071:
跟咗喇:036:....不過冇你咁大注:096:...你係咪想儲分攞馬會張金卡:096:?

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-12 03:16 PM 發表 查看引用來源

跟咗喇:036:....不過冇你咁大注:096:...你係咪想儲分攞馬會張金卡:096:?
我有排都攞不到金卡啦 :071::071:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-12 03:34 PM 發表 查看引用來源

我有排都攞不到金卡啦 :071::071:
快喇......好快攞完銀卡跟住換金卡:036:

打完狗會擂台,黎Simon兄呢度挑機:ub_laugh_bad:

附件

我要左新凸爛 卡山 嚇跟 盤:014:
另外要左新凸 幸運 和 小注 2x3:024:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆