上一頁下一頁
發新話題

[其他] 今晚亞冠 試試水溫

收藏  |  訂閱
64  14.8k

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-9 08:23 PM 發表 查看引用來源
好大機會唔中 :071::071:

剛食完飯返家...;及時趕到....支持支持!.
跟咗條3x4....:098400支持:098:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-10 12:38 AM 發表 查看引用來源

估唔到Alan兄 都會跟我的山埃 :096::096:

simon兄呢排羸到開巷:098::036::098:...食山埃都羸硬.

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-10 07:12 AM 發表 查看引用來源

下次再po上來 要買我對家 一定贏硬 :096::096:

跟simon兄同一陣綫...羸輸都係咁happy:036::036::036:!

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-12 02:15 PM 發表 查看引用來源
再入了一條2x1 :071: :071:
跟咗喇:036:....不過冇你咁大注:096:...你係咪想儲分攞馬會張金卡:096:?

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-12 03:34 PM 發表 查看引用來源

我有排都攞不到金卡啦 :071::071:
快喇......好快攞完銀卡跟住換金卡:036:

simon兄魅力沒法擋....人氣急昇:036::036::036:..

引用:
原帖由 問題聖者 於 2016-9-12 08:02 PM 發表 查看引用來源
阿輪!!!

阿輪冇輪用,揾阿輪冇用!:071:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-12 08:36 PM 發表 查看引用來源

我再來一注 3x4 :008::071::071:

大波波:036:......呢條啱晒我胃口:131:....跟你$400唔夠simon兄咁大:097:.

simon兄...今晚再嚟過.用力支持你:036:....

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-14 12:19 AM 發表 查看引用來源
入了玩 波膽 :071::071:

啱啱返家..跟唔到...但仍然用力支持你:097::097::097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆