上一頁下一頁
發新話題

[其他] 戰術大師 足智彩投資 - (20) & (21) 烏甸尼斯 +1 & 博洛尼亞 +1

收藏  |  訂閱
396  27.5k

(1) 佐加頓斯 (0)

附件

引用:
原帖由 戰術大師_MT 於 2016-10-17 10:23 PM 發表 查看引用來源
(1) 佐加頓斯 (0)

謝MT兄 入了 佐加頓斯 :071::071::071:

附件

分析(1)
其實兩隊近況都不俗,基於主隊較多傷兵,所以外圍初盤終盤平手盤好像較合理,但往績層面上主隊有壓倒性優勢,但馬會竟然初盤主受讓平半超低水,似乎想造熱下盤,而且去到接近尾盤,跟外圍轉平手,形成客隊讓不起,同時可留意主隊在讓球主客和 +1有1.52倍,我覺得都幾筍,當然讓球盤原本受讓超低水變成平手中水,如果主隊再贏,馬會更加賠得多,所以我認為從往績層面,如果假設莊家睇好主,應該初盤主讓平半高水,終盤轉平手,反而合理,但依家馬會個盤正正相反,因此我看好上盤。

提示:今場有即場,如果注碼大的朋友,領先的時候可考慮補飛,暫時從賠率分析,半場和全場都不似和。

無論分析如何,賭博無必勝,請量力而為。

大師加油

分析有偏差,但今次打和,即場補飛

希望戰術大師可以分享下分析方法,等我地學下野

(2) 阿士東維拉 (0)

附件

基於今場無即場我選擇補少和

分析(2)
今場喺盤口層面黎講,沒有轉盤,所以沒一定的偏向性,阿士東維拉呢隊波先前唔參與,就係等換領隊,依家換左前侯城領隊布魯士,應該戰意有改善。從近期主隊主場不敗走勢,加上客隊近況甚差,至少應該讓平半中高水較為合理,但平手盤似乎感覺主隊幾筍,所以我揀下盤。

收錢

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆