[其他] 豬年發大財

收藏  |  訂閱
38  108.4k

引用:
原帖由 好消息 於 2016-11-20 09:54 PM 發表 查看引用來源

以後唔掂意甲:ub_angry:
球證唔聽order..行出球場即冇命:035:.
幾年前假波案..祖記降班.幾隊波扣分,查實都係做戲俾人睇..

引用:
原帖由 好消息 於 2016-11-21 11:30 PM 發表 查看引用來源
杜莫斯[+1/+1.5]
及時趕到...跟番$200先...

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-11-21 11:56 PM 發表 查看引用來源

及時趕到...跟番$200先...
多謝ching提供好消息:036::036::036:..

引用:
原帖由 好消息 於 2016-11-22 08:05 AM 發表 查看引用來源

马会錢齊齊搵:emoji_32:
應該係話"马会錢唔易搵":096:...
我唔係撥ching冷水...不過係講事實啫....

引用:
原帖由 ssl52878 於 2016-11-22 11:22 PM 發表 查看引用來源
係唔易,不過唔係冇可能。我絕對支持你。加油!
咁.....我哋齊齊等樓主發放好消息啦:036:...

引用:
原帖由 好消息 於 2016-11-23 12:49 AM 發表 查看引用來源
利華古遜[-0.5/-1]
睇到....跟咗.....THX!好消息...
建議樓主出新料時順帶編輯埋頁首..等我哋一睇就知道有好消息...:036:

引用:
原帖由 好消息 於 2016-11-23 03:01 AM 發表 查看引用來源
今日抖抖先,無乜運,利華1:1後有球中柱彈出。
好!讚成.....:036:

引用:
原帖由 好消息 於 2016-11-23 04:48 PM 發表 查看引用來源
慕遜加柏[+0.5/+1]
呢場似和波...跟咗ching再補多細注和波.望全都收$$啦.

引用:
原帖由 好消息 於 2016-11-24 12:11 AM 發表 查看引用來源
手痕買左條过關,不作紀錄:085:

足球過關 3x1
星期三 3

羅斯托夫(主) 對 拜仁慕尼黑(客)
讓球
主 [+1.5/+2] @1.88
星期三 6

慕遜加柏(主) 對 曼城(客)
讓球
主 [+0.5/+1] @1.97
星期三 9

馬德里體育會(主) ...
剛跟基斯bb入了宗3x4...頭場同ching你對咗...所以:097::097::097:

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-11-24 12:11 AM 發表 查看引用來源

呢場似和波...跟咗ching再補多細注和波.望全都收$$啦.
真係和咗.两注全中....thx..好消息:036:

前往最後回覆