[其他] 猴年最後一激 : 紐卡素噴射機 (主)1 : 0墨爾本城 (客)即場3.5細

收藏  |  訂閱
9  19.4k

支持吓mj兄間新屋.....不過我習慣午後兩三點至食早餐.睇嚟呢part冇我份咯:097:.

引用:
原帖由 mj728二世 於 2016-12-22 05:36 PM 發表 查看引用來源
1混合過關 4x5
入球大細
入球大細
讓球
讓球足球過關 4x5
星期四 1
國民隊(主) 對 博維斯塔(客)
入球大細
細 [2/2.5] @1.75
星期四 8
羅馬(主) 對 基爾禾(客)
入球大細
大 [2.5/3] @1.72
星期四 9
拖連 ...
剛跑完馬仔返嚟,頭場買唔到....跟咗mj兄3場就買3x4啦.thx!

引用:
原帖由 mj728二世 於 2016-12-23 08:32 PM 發表 查看引用來源
星期五 4
馬瑟韋爾(主) 對 鴨巴甸(客)
讓球
主[+0.5/+1]@1.97
mj兄....跟咗$200..thx!

引用:
原帖由 mj728二世 於 2016-12-30 03:15 PM 發表 查看引用來源
星期五 1
FC悉尼(主) 對 布里斯班獅吼(客)
半場主客和
主@2.20
跟mj兄發吓財先.........我得2.15倍喳..

引用:
原帖由 fb4142608 於 2016-12-30 05:50 PM 發表 查看引用來源
恭喜,中,多謝樓主
唔係買半和咩?....1:0點解會中:035:?

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-12-30 07:33 PM 發表 查看引用來源

Alan兄 是半場主客和 .........主勝 :096::096::096:
[email protected]唔係DRAW咩?

引用:
原帖由 jhwwin 於 2016-12-30 10:22 PM 發表 查看引用來源

半主@2.2噃
算喇....反正我買得細輸羸冇乜所謂,唔明問吓啫?

引用:
原帖由 mj728二世 於 2016-12-31 02:53 PM 發表 查看引用來源
星期六 1
中岸水手(主) 對 墨爾本城(客)
入球大細
細[3/3.5]@1.85
跟咗.....thx! mj兄....... Happy New Year!

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-12-31 04:00 PM 發表 查看引用來源

跟咗.....thx! mj兄....... Happy New Year!
以為收硬....點知 last 10 min.........:032:.

祝願mj兄新一年橫財就手.賭波羸波.買馬中馬.買六合彩就中正頭獎!

前往最後回覆