上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 我的二月份投注事件簿

收藏  |  訂閱
122  11.3k

我都有跟小注500:013:

感謝樓主大無私分享:045:

引用:
原帖由 chicken978 於 2017-2-13 07:30 PM 發表 查看引用來源
感謝樓主大無私分享:045:
師兄唔洗客氣,分享純粹比大家參考下,有意見就講出來大家研究下,習思廣益,咁先可提高到自已和大家的命中率.
所以如果唔岩心水,千其唔好盲目跟買,始終波係圓既,就好似早二日,出3場下盤,結果3場都啪啪啪:029::029::029:,事後自已檢討,都發覺只係買錯了一場,另外2場就算重新比我買過,都仍然會買下盤,所以千其唔好盲目跟買,自已諗過覺得買得過先好買呀

引用:
原帖由 言身寸 於 2017-2-13 09:06 PM 發表 查看引用來源

師兄唔洗客氣,分享純粹比大家參考下,有意見就講出來大家研究下,習思廣益,咁先可提高到自已和大家的命中率.
所以如果唔岩心水,千其唔好盲目跟買,始終波係圓既,就好似早二日,出3場下盤,結果3場都啪啪啪:029::029: ...
言兄,今晚重有冇心水:071::071::071:

引用:
原帖由 言身寸 於 2017-2-13 09:06 PM 發表 查看引用來源

所以如果唔岩心水,千其唔好盲目跟買,始終波係圓既,就好似早二日,出3場下盤,結果3場都啪啪啪:029::029: ...
因為我係完全唔識波:014:只係想執返多少茶錢

引用:
原帖由 dr_white 於 2017-2-13 09:50 PM 發表 查看引用來源

言兄,今晚重有冇心水:071::071::071:
今晚應會買曼城,夜d再看真d先便會買的了

今晚英超,曼城應可輕勝
4017        14-02-2017
00:04                讓球        星期一 9 般尼茅夫 (主) 對 曼城 (客)
客 [-1/-1.5] @ 1.83 $50000

引用:
原帖由 言身寸 於 2017-2-14 12:21 AM 發表 查看引用來源
今晚英超,曼城應可輕勝
00:04                讓球        星期一 9 般尼茅夫 (主) 對 曼城 (客)
收到言兄:071::071:

Yes sir thank you sir money money go goooo

引用:
原帖由 言身寸 於 2017-2-14 12:21 AM 發表 查看引用來源
今晚英超,曼城應可輕勝
謝言兄心水,收米:096::096::098::098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆