上一頁下一頁
發新話題

[其他] 賭神哥重出江湖

收藏  |  訂閱
65  7.9k

師兄英超好勁
唔知有冇記錯

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2017-2-21 09:30 PM 發表 查看引用來源

e度應該無物人識我
禾識:097:

等你心水

引用:
原帖由 simon仔 於 2017-2-22 03:38 PM 發表 查看引用來源

樓主 今日有什麼心水 提供一下
對唔住各位,標題應該改一改,我已經唔糸高手,因為真真正正俾狗會打敗果個人就糸我,攪到一日到黑,上網發神經,可能因為我賭波糸上網學番黎,足足上網發佐十年神經

我糸一個天生既失敗者,賭波更加令我萬劫不復,但糸我到依加都味戎賭成功,對唔住好多人,賭波比起馬同六合彩更容易爆煲,上網癲佐好耐,仲味平復番,狗會害人不淺,但糸我無資格怪佢,因為糸我自己羅黎

引用:
原帖由 kobesix 於 2017-2-24 08:28 PM 發表 查看引用來源
等你心水
格黎校人太多,仲要俾人小到飛起,小弟實在糸銘記於心,所以我成日出1.05賠同半小,因為格黎幾隻野針對我,改規則,想唔出都唔得,其實我自己唔會咁買,哈哈,賭波校人野,一糸害佐人,一糸公開自己嘅秘密,無必要,以前唔識賭,可能會,衣加勁佐好多,應該唔會,格黎就快解封,應該會去番格黎玩野

好想從此退出臭討,但我要番去攪事,而又唔俾人睇穿哦嘅盤路,真糸要念下方法先得,臭討班西人,賤格得黎又小氣,西到無人有,成班圍攻我,又如何。我時間多,吹亞,糸鍾意攪事又點

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2017-2-28 12:12 PM 發表 查看引用來源
好想從此退出臭討,但我要番去攪事,而又唔俾人睇穿哦嘅盤路,真糸要念下方法先得,臭討班西人,賤格得黎又小氣,西到無人有,成班圍攻我,又如何。我時間多,吹亞,糸鍾意攪事又點
樓主 祝你 重見光明。

引用:
原帖由 simon仔 於 2017-2-28 12:29 PM 發表 查看引用來源

樓主 祝你 重見光明。
其實唔係佢地唔正常,應該糸我唔正常,希望我早日安息

算,大家敵人糸狗會

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆