上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 亞洲讓球盤頻道

收藏  |  訂閱
517  50.1k

引用:
原帖由 Shingshing881 於 2017-3-9 05:47 PM 發表 查看引用來源
個人覺得曼聯今晚可能蠃不到
唔緊要,跟反自由,師兄贏左我都一樣替大家開心

0405 歐霸 里昂 vs 羅馬

里昂近況非常唔錯,近5場各項賽事取得4勝1和不敗戰績,除左上週末聯賽作客1-1 打和波爾多之外,其餘3場均以大比數贏波,包括32強首回合主場7-1 橫掃荷甲勁旅艾爾克馬爾,可見里昂攻擊力相當強勁。

上輪聯賽羅馬主場以1-2 不敵拿玻里,遭遇各項賽事兩連敗,最近4場賽事輸足3場,目前羅馬聯賽榜59分排名意甲第3位。羅馬在攻擊力表現都相當強,近27輪有58個入球高居進球榜第2位,上賽季一共射入83球,進攻火力甚至比班霸祖雲達斯還要出色,首回合作客里昂好有機會取得客場入球。

盤口方面初盤開出平手盤,對有主場之利既里昂,支持度並無明顯佔優。後市熱炒升盤主讓平半,實不合理。

本場推薦:羅馬 平手

引用:
原帖由 yota84 於 2017-3-9 06:43 PM 發表 查看引用來源
曼聯聯賽唔大希望可以入到前3,佢地應該會重力踢呢個比賽,博拎冠下年直接踢歐聯
曼聯戰意絶對無懷疑

引用:
原帖由 simon仔 於 2017-3-9 07:25 PM 發表 查看引用來源

Raymond 樓主。今次要去到俄仔果場 有些擔心曼魚
講真擔心我都有,始終曼聯呢排踢得太密,加上飛俄羅斯作客主場王,體態絶對比下去。
但我亦考慮一點,賠率值博率可觀。

已改變策略,每日只提供一至兩場。今晚為盃賽,小注玩下就好,切忌大注。如果今晚有正常聯賽,我係唔會推薦杯賽。

好多人私信問我,會唔會有日收錢推單😒😒😒
我再一次重申,永久免費!
純為分享自己心水,岩就跟,唔岩可買對家,不喜勿插。

引用:
原帖由 yy221090 於 2017-3-9 08:01 PM 發表 查看引用來源
支持!加油!:13_thankyou:
多謝支持:007::007::007::007::007:

引用:
原帖由 yota84 於 2017-3-9 08:04 PM 發表 查看引用來源

支持師兄無私分享
多謝師兄長期支持

曼聯呢場其實可留意馬會盤口會否臨場跳升,馬會貴為曼聯贊助商,有好幾次跳升都順利贏盤。

引用:
原帖由 jinjinjin1031 於 2017-3-9 08:09 PM 發表 查看引用來源

多謝樓主
多謝長期支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆