上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 亞洲讓球盤頻道

收藏  |  訂閱
1.2k  49.8k

咪係囉,馬會依家都係得0.97咋,低足14格水.
我諗馬會都十分看好摩哥不敗,不然不會咁長時間開低成10格水的

引用:
原帖由 言身寸 於 2017-3-16 02:51 AM 發表 查看引用來源
咪係囉,馬會依家都係得0.97咋,低足14格水.
我諗馬會都十分看好摩哥不敗,不然不會咁長時間開低成10格水的
獨市生意,睇開啲吧

其實我諗唔明,馬會壓到摩哥咁低,即係曼城水位高過大世界,咁咪即係引人買曼城?照計曼城本身叫座力已經高過摩哥架啦,馬會正路澳無需要咁做架,依家未買,純粹想看看馬會的水位變化,順便又等高水先落注

引用:
原帖由 言身寸 於 2017-3-16 03:01 AM 發表 查看引用來源
其實我諗唔明,馬會壓到摩哥咁低,即係曼城水位高過大世界,咁咪即係引人買曼城?照計曼城本身叫座力已經高過摩哥架啦,馬會正路澳無需要咁做架,依家未買,純粹想看看馬會的水位變化,順便又等高水先落注
留意頂部受注量

咪係囉,咁多錢買曼城,馬會重開個全莊家最高既水位出來?馬會咁夠膽???

通常呢個情況,係馬會預計呢場會和波收場,壓低主隊,係為了壓低讓球主客和的摩哥-1,但睇佢開主客和的和局又有3.8倍咁好分,又唔似和局收場,所以好想睇下後市的發展

樓主你好 請問一下你個個APPS叫咩名
我見佢有嘅野都幾全面
令外岩岩睇完主隊陣容冇左上場入2球嘅法卡奧
對場波會唔會有所影響?
雖知波是假的:008:

引用:
原帖由 ivanp83y34 於 2017-3-16 03:26 AM 發表 查看引用來源
我見佢有嘅野都幾全面
對場波會唔會有所影響?
係,無出法卡奧同一個後衛,但馬會仍然壓低摩哥水位10格水,真諗唔明搞咩

引用:
原帖由 ivanp83y34 於 2017-3-16 03:26 AM 發表 查看引用來源
我見佢有嘅野都幾全面
對場波會唔會有所影響?
師兄,樓主較早前已提及,請善用"只看該作者"功能,便能查獲所得資訊:071:

引用:
原帖由 6仔 於 2017-3-16 09:18 AM 發表 查看引用來源

師兄,樓主較早前已提及,請善用"只看該作者"功能,便能查獲所得資訊:071:
6仔醒,逃過一劫又

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆