上一頁下一頁
發新話題

[其他] 5月21日: 阿仙奴 曼城角大

收藏  |  訂閱
57  5.2k

nice. let me support sin

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2017-4-12 03:38 PM 發表 查看引用來源

thx! 跟買小小先....臨場諗住睇睇再加注.波....我衹會買大唔買細.
1415跌到咁上下,係咪時候入?

引用:
原帖由 rogerllb 於 2017-4-12 04:05 PM 發表 查看引用來源
nice. let me support sin
些些

同路

回覆 32#  ivanmagarita 的帖子
我2.4入咗...呢d股不宜重貨...見好即收.

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2017-4-12 05:44 PM 發表 查看引用來源
回覆 32#  ivanmagarita 的帖子
我2.4入咗...呢d股不宜重貨...見好即收.
我始終睇好1929,街貨少派高息,每區都見周大福;我5蚊頭買嗰手貨唔計收息賬面都羸幾十萬,不過我仲未出,至少上到$10至考慮...

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2017-4-12 05:54 PM 發表 查看引用來源

我始終睇好1929,街貨少派高息,每區都見周大福;我5蚊頭買嗰手貨唔計收息賬面都羸幾十萬,不過我仲未出,至少上到$10至考慮...
其實我唔明佢升乜

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2017-4-12 07:27 PM 發表 查看引用來源

其實我唔明佢升乜
1929 2011年尾上市$15...呢值股資產淨值高冇負債所以大把cash派高息,兼且佢自己持股量達90%,街貨得十零%,挾返上去$10話咁易.

引用:
原帖由 ivanmagarita 於 2017-4-12 11:59 AM 發表 查看引用來源
星期三
馬體會 10.5角大@2.15

9.5角大@1.72
GG

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2017-4-13 12:03 AM 發表 查看引用來源

1929 2011年尾上市$15...呢值股資產淨值高冇負債所以大把cash派高息,兼且佢自己持股量達90%,街貨得十零%,挾返上去$10話咁易.
一向好驚D街貨量咁少既股,大孖沙要佢升好易,同時要佢跌都好易,我執少少已夠。多謝你:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆