上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] **K投資 –足球篇(2-May-2017)**

收藏  |  訂閱
54  13.1k

引用:
原帖由 劉冠念小朋友 於 2017-5-12 10:55 PM 發表 查看引用來源
講真果句 係呢個版有番咁上下年資既會員都知版主唔會亂尻BAN人 好多事都可以寬鬆處理
但論壇有論壇規舉 版主都有底線
你想宣傳自己個PAGE咪自己係FACEBOOK SHARE又好賣廣告又好 各有各做囉 大家河水不犯井水
你 ...
淨係睇你個名都就知你有幾醒啦!小朋友,連毛都未出齊,簡直係小學雞行為

引用:
原帖由 夏日麼麼茶 於 2017-5-12 10:51 PM 發表 查看引用來源
版規死既 人係生既 犯版規又點  uwants你開架?
入鄉隨俗, 入廟拜神, 係得人地尼度玩, 自然要跟尼度嘅野, 你覺得咁係有問題咪唔好係度, 去第2度繼續閣下嘅偉論同你認為嘅所謂規矩同道理

引用:
原帖由 leoterry 於 2017-5-12 10:58 PM 發表 查看引用來源

淨係睇你個名都就知你有幾醒啦!小朋友,連毛都未出齊,簡直係小學雞行為
自稱小朋友係我謙虛既表現 論壇世界三千 日新月異 每日都有好多我地唔識既知識出現
虛心學習有何不妥 相反師兄不單沒有回應小弟提出既論點 轉移視線咁恥笑我用户名
究竟係師兄你自覺理虧 唔識回應 定係師兄肚中沒有半點墨水 只會如小學生般對他人名字冷嘲熱諷:092:

第一,賭博無必贏必輸
第二,版有版規。版規無限制人出水,大家贏錢大家開心,版規無阻人發達。樓主挑戰版規又Po facebook又po其他野,本身係唔容許。版主咁做只係要保持秩序。
第三,版主本身無錢收,講真佢義務既,你地鬧佢都無用。自己自律啦。
樓主既水小弟跟左唔少,一齊嗌一齊羊,我都唔想見到咁,只不過樓主確實多次違規,版主都有責任維持秩序,大家亦應該分清楚對錯

引用:
原帖由 leoterry 於 2017-5-12 10:58 PM 發表 查看引用來源

叫小朋友就代表毛都未出齊?? D尻毛長到幫伯母R痕都得呀:041:

引用:
原帖由 夏日麼麼茶 於 2017-5-12 10:51 PM 發表 查看引用來源
版規死既 人係生既 犯版規又點  uwants你開架?
姐係咁...師兄你個問題就好似...法律死既...人係生既...殺左人又點一樣...
係社會...殺左人就比人拉...
係討論區...犯版規就比人BAN...

引用:
原帖由 khmike 於 2017-5-12 11:05 PM 發表 查看引用來源
第一,賭博無必贏必輸
第二,版有版規。版規無限制人出水,大家贏錢大家開心,版規無阻人發達。樓主挑戰版規又Po facebook又po其他野,本身係唔容許。版主咁做只係要保持秩序。
第三,版主本身無錢收,講真佢義務既 ...
終於有師兄講句公道說話 唔係師兄出聲既話我真心覺得UWANTS會員質素每況愈下:044:

樓主係我見咁多最有水準同實力,可惜...

引用:
原帖由 波波168 於 2017-5-12 11:18 PM 發表 查看引用來源
樓主係我見咁多最有水準同實力,可惜...
呢句真, 佢係有水準既:embarrass
但佢下下挑戰都feel 到出事....
波台版主揸正黎做都係意料中事

但見到大家講到咩收規又點又點
禁又何必呢

同意上面師兄講既幾句說話
入鄉隨俗, 係uwant 就要守返呢到規矩
自由, 一開始就比左你,
同樣, 架係自己丟

賣料好多年前已經講明唔可以,
呢到係免費心水分享既地方
無論你係財神, 燈神 我地都冇任歡迎
賣料 就恕不招待

大家成年人 應該明白既:cool:

樓主從來冇收過錢唔好ban咗人又屈佢賣料wor,
你地輸得錢多唔使乞心水佢fb一視同仁照出俾你架,唔似得d版主輸打贏要。
已經見過好多有料ching咁樣俾人趕走。
至於話咩跟規矩做野既,相信如果版規係每睇一次post要食一淡屎既你地應該都好樂意食啦:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆