上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] **K投資 –足球篇(2-May-2017)**

收藏  |  訂閱
54  13.1k

引用:
原帖由 stpheven 於 2017-5-12 11:31 PM 發表 查看引用來源
樓主從來冇收過錢唔好ban咗人又屈佢賣料wor,
你地輸得錢多唔使乞心水佢fb一視同仁照出俾你架,唔似得d版主輸打贏要。
已經見過好多有料ching咁樣俾人趕走。
至於話咩跟規矩做野既,相信如果版規係每睇一次 ...
賣料是一回事 踩過線觸犯版規又是另一回事 同埋都冇人話樓主賣料 師兄係唔係搞錯左:026:

黎得UWANTS呢個平台好心就安安分分係UWANTS出水啦 另開FB做乜先 解唔解釋到?

回覆 32#  劉冠念小朋友 的帖子
我樓上 ( 30#) 可以合理理解為影射樓主買料啦係咪?
至於另開FB,樓主只不過係係一大輪分析最底一行小字講自己都有其他途徑,
你估全世界真係得uwants一個討論區咩,我貪方便想fb就睇到唔得呀?
又唔係收你錢攞你著數,宜家係恃住版規得饒人處不饒人wor。

討論區就係唔想你地班人貪方便上Facebook 睇野。討論區都係一門生意,你估免費開俾你地睇咩。唔收你錢唔代表免費架。版有版規有乜問題,你唔鐘意咁麻煩可以自己走。無人講過賣料,係你單純地聯想到去賣料。個個好似你咁貪方便就上Facebook,樓主拉左客走,討論區流量低左,就等於倒討論區米。

引用:
原帖由 stpheven 於 2017-5-12 11:47 PM 發表 查看引用來源
回覆 32#  劉冠念小朋友 的帖子
我樓上 ( 30#) 可以合理理解為影射樓主買料啦係咪?
至於另開FB,樓主只不過係係一大輪分析最底一行小字講自己都有其他途徑,
你估全世界真係得uwants一個討論區咩,我貪方便想fb就 ...
咪係 識玩緊係借uwants幫自己賣廣告啦 你去m記貼kfc海報 報警都唔會拉人啦

:071: 哇真係唔講以為uwants有派錢俾你地tim。
我無所謂架我本身都好少上uwants,只不過係因為樓主先特登開個ac支持下,你可以自己睇下樓主一個人帶起咗足球討論區版幾多人氣同流量。
呢度除咗獅兄同幾個單機出水既post之外基本上係死既,我就真係唔知樓主係度多人d定唔係度多人d啦。
至於是否影射,我建議讀返基礎中文先

引用:
原帖由 stpheven 於 2017-5-13 12:00 AM 發表 查看引用來源
:071: 哇真係唔講以為uwants有派錢俾你地tim。
我無所謂架我本身都好少上uwants,只不過係因為樓主先特登開個ac支持下,你可以自己睇下樓主一個人帶起咗足球討論區版幾多人氣同流量。
呢度除咗獅兄同幾 ...
岩阿Ching 樓主咪再起到出post啦 ban左都不痛不養啦 盞益左uwants班蟻民 留起到把能咩 我地一齊去樓主facebook撐旺個場!

樓主俾人ban咗以後點揾佢?

引用:
原帖由 Fls-Noibita 於 2017-5-12 11:27 PM 發表 查看引用來源

呢句真, 佢係有水準既:embarrass
但佢下下挑戰都feel 到出事....
波台版主揸正黎做都係意料中事

但見到大家講到咩收規又點又點
禁又何必呢

同意上面師兄講既幾句說話
入鄉隨俗, 係uwant 就要守返呢到規矩
自 ...
坦白講,樓主分析眼光獨特性好詳細,一直無私奉獻分享,日子耐咗,就開始賣廣告....都應該係賣料公司:027:

引用:
原帖由 波波168 於 2017-5-13 07:26 AM 發表 查看引用來源

坦白講,樓主分析眼光獨特性好詳細,一直無私奉獻分享,日子耐咗,就開始賣廣告....都應該係賣料公司:027:
中肯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆