[歐洲賽事] **K投資 –足球篇(2-May-2017)**

收藏  |  訂閱
9  13.1k

引用:
原帖由 leoterry 於 2017-5-12 10:17 PM 發表 查看引用來源
版主驚俾其他人知道佢哋啲衰野,驚佢人知佢哋受賄,所以要封貼
師兄咁肯定版主收規實有真憑實據在手啦 SHOW出黎啦:034:

聽到樓上既師兄嬲嬲豬屌哂地真係得啖笑 明明破壞版規先比人BAN 仲可以咁多陰毛論

講真果句 係呢個版有番咁上下年資既會員都知版主唔會亂尻BAN人 好多事都可以寬鬆處理
但論壇有論壇規舉 版主都有底線
你想宣傳自己個PAGE咪自己係FACEBOOK SHARE又好賣廣告又好 各有各做囉 大家河水不犯井水
你選擇係到立地為王就預左版主會郁你啦醒少少:009:

引用:
原帖由 leoterry 於 2017-5-12 10:58 PM 發表 查看引用來源

淨係睇你個名都就知你有幾醒啦!小朋友,連毛都未出齊,簡直係小學雞行為
自稱小朋友係我謙虛既表現 論壇世界三千 日新月異 每日都有好多我地唔識既知識出現
虛心學習有何不妥 相反師兄不單沒有回應小弟提出既論點 轉移視線咁恥笑我用户名
究竟係師兄你自覺理虧 唔識回應 定係師兄肚中沒有半點墨水 只會如小學生般對他人名字冷嘲熱諷:092:

引用:
原帖由 leoterry 於 2017-5-12 10:58 PM 發表 查看引用來源

淨係睇你個名都就知你有幾醒啦!小朋友,連毛都未出齊,簡直係小學雞行為
叫小朋友就代表毛都未出齊?? D尻毛長到幫伯母R痕都得呀:041:

引用:
原帖由 khmike 於 2017-5-12 11:05 PM 發表 查看引用來源
第一,賭博無必贏必輸
第二,版有版規。版規無限制人出水,大家贏錢大家開心,版規無阻人發達。樓主挑戰版規又Po facebook又po其他野,本身係唔容許。版主咁做只係要保持秩序。
第三,版主本身無錢收,講真佢義務既 ...
終於有師兄講句公道說話 唔係師兄出聲既話我真心覺得UWANTS會員質素每況愈下:044:

引用:
原帖由 stpheven 於 2017-5-12 11:31 PM 發表 查看引用來源
樓主從來冇收過錢唔好ban咗人又屈佢賣料wor,
你地輸得錢多唔使乞心水佢fb一視同仁照出俾你架,唔似得d版主輸打贏要。
已經見過好多有料ching咁樣俾人趕走。
至於話咩跟規矩做野既,相信如果版規係每睇一次 ...
賣料是一回事 踩過線觸犯版規又是另一回事 同埋都冇人話樓主賣料 師兄係唔係搞錯左:026:

黎得UWANTS呢個平台好心就安安分分係UWANTS出水啦 另開FB做乜先 解唔解釋到?

引用:
原帖由 波波168 於 2017-5-13 07:26 AM 發表 查看引用來源

坦白講,樓主分析眼光獨特性好詳細,一直無私奉獻分享,日子耐咗,就開始賣廣告....都應該係賣料公司:027:
中肯

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

前往最後回覆