上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
1.2k  624.2k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-2 06:37 PM 發表 查看引用來源 收錢 另外神仙隻旋風腿今日又死一場 相信隔離條菌食十打抗生素都唔掂😈😈
你看對了,賺了形勢,似乎很多人也看對,賠率就覺不值博。至於旋風腿就必死,但算比預期好。怨婦與怨夫一樣面皮厚過杜拜場的泥沙,死完扮冇事。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-8 10:45 PM 發表 查看引用來源
新力風走下坡 反而諗唔到主席錦標嗰場螺絲放到黐線 獎星諗住跟前啲點知死得仲快 傳承咁嘅步速都有獎金 下場冠軍一哩見真章
獎星算係咁,見留尐爆炸力,雖然最後幾十米潰退,但確可歸咎於發力點錯晒。只有雷神和湯美贏過,係比較難騎。

新力風係走下坡,但只有一次跑對步速,便加快滑落的速度。

星期三三匹雷神,都有機會贏,其中大四喜贏面高。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-9 06:40 PM 發表 查看引用來源 大風暴麻麻地卦 上場慳哂都得P 今場個檔仲差 隻馬又未證明後追得 第一隻劃
可能上仗慳來冇用,要盡走。雷神肯棄神仙座騎,或許有計。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-9 07:43 AM 發表 查看引用來源 賽後報告仲要話拉士百五米甩韁繩 祈生跑大賽能力認真麻麻 所以下一場獎星用番布文順理成章 另外拉哥叫得獵人成唔出四季旺跑尋日嗰場 肯定儲埋喺冠軍一哩搏命 ...
如果巴基不跑這場,雷神會騎獎星,賽果會否改寫? 個人頗有信心認為會。小告用好馬霸住騎師,一石二鳥。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-10 07:13 AM 發表 查看引用來源
真正有勝望應該得綫路光輝但都唔係壓一 獵人成隻威信一跑呢個路程變第二隻馬贏到你唔信 今場繼續輕磅又好檔 曹老先生連續四場拉頭馬唔出奇
威信跑千二已不俗,上千六就發揮出凌厲後勁,感覺機會在綫路光輝之上,後者要靠雷神。

大四喜上仗強組千四表現不賴,一直有些進步,今回到谷草千二,對手2-5號有四班中堅水平,但未到春盈及艮志騰雲能力,大四喜檔位不差而最快,開齋機高。

昨晚大四喜按預期一放到底,順利開齋。綫路光輝不埋欄算失策,招致給勇闖者頂出四疊轉彎,否則應可追及。大風暴始終不放,不過已見曙光,末段有追近一些,稍後排好檔已有力贏。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-14 11:02 PM 發表 查看引用來源 第十場湯美仔隻藍天堡馬死路程泥地千二馬 賽程唔多一定會把握機會 估惑泥地比草地高一皮 縮落千二賺級數 阿杜今季跑神仙馬特別醒神 另外光頭蘇隻添好運遲復出跑兩三場上場已經上力 呢場有飛龍駒上簽呢啲快馬肯定有步 ...
湯美今天惡馬甚多,有望否極泰來。投注來說,很多場要兼顧甚或做膽。

終於重見大摩有匹似樣的PPG。

引用:
原帖由 terryc 於 2018-4-15 02:29 PM 發表 查看引用來源

頭兩隻好似未瞓醒咁。
勇冠多好可惜,唔係出閘咁慢有機會贏。
勇冠多常有慢閘問題。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆