上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
83  624.2k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-5-26 10:41 PM 發表 查看引用來源
聽日只賭兩場 沙田銀瓶呢場又係一場水準奇低嘅G3 隻隻馬都各有缺點 短中取長揀勝得威 秤番四月頭場G2入P水準擺呢度已經夠殺 上場無影可以賴重磅同不良於行 呢場難得有澳斯卡頂高個磅十分有利 告仔出埋華美之友相信都 ...
多謝麒麟兄分析

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-7-26 09:47 AM 發表 查看引用來源
一如所料 美麗傳承當選馬王搞到H5N1跳掣 😈
千年怨婦!唔跳都好快去青山

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-10-28 03:20 PM 發表 查看引用來源
PK蜥蜴違規執法,我以短訊予以強烈譴責,PK更嚴重違規將我禁言,公器私用也,謹此通知,暫不重用另一戶口。
我已奇怪嗰邊發生乜事

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-10-28 09:53 PM 發表 查看引用來源

與老香港無關,純粹蜥蜴人賤,版規以外因私人恩怨搞動作。麻煩通知友好一聲,找我在這裡,反正我堆下賽馬歷史之資料未整理,可多了時間辦。 ...
鴻兄嗰邊係暫禁定永禁?

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-10-28 10:25 PM 發表 查看引用來源

不打算理會,連APP也刪了,不益香討擦廣告點擊次數,我的「鴻三藏」戶口尚在,只是暫無意欲使用。U仔是香討友好網站,直接宣傳我在這裡也合版規。當然,將我禁言本身也不合版規,換轉我做版主,不管如何不高興也要自己先守規矩,不過 ...
P2亦唔止一次係咁,以前試過喺馬版日日比人開帖小喇叭

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-10-29 07:50 PM 發表 查看引用來源
鴻兄唔駛講賽馬歷史 隔離已經有人幫你出頭屌打老香港 🤣🤣
順手屌七P2執行版規不公平

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-10-29 10:21 PM 發表 查看引用來源
潘頓咪一樣其身不正 咁多口水遲早瀨嘢
成班入面夾計搵食,唔合群就玩排擠

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-11-8 02:24 PM 發表 查看引用來源
隔離一講肥麥成日轉配備 條菌當堂發瀾渣 係都要拉埋魔頭落水 笑到肚痛😄😄
條垃圾根本乜都可以拉大摩落水

恭喜大摩

傳承連搏幾場好似已攰,希望無事

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-11-18 03:50 PM 發表 查看引用來源
薈力之城順利勝出,馬王美麗傳承跑出1.32.6紀錄時間,潘頓末段韁繩鬆開就難看,馬有在手其實可收韁以減少消耗,難道要破紀錄?另轉倉馬喜勝駒再次落飛繼續擔沙塞海位置不保。 ...
睇見喜勝駒落飛:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆