魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
36  623.8k

回覆 2634# 鴻略 的帖子

謝謝師兄👏👏👍🏻👍🏻

回覆 2745# KIRIN688 的帖子

蘇銘倫👏👏大賽騎師👍🏻😁

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-1-14 10:40 發表 查看引用來源
人和家興無諗到P都無 但薛恩又無乜跑錯 希斯呢啲暫時避得就避
星期日心水789場 兩場直路賽同三班85分泥地1650米
第七場三班直路賽預計278場次四班賽包Q嘅當家精神同風流人物受追捧 繼續買返平海掌星同傳盛呢對冤家算 ...
第七場三班直路賽加埋隻精彩勇士啦!
可能會係1-4-14-13 🤭🥳直路賽(莫/周/賀)都贏得唔錯。

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-1-20 17:42 發表 查看引用來源

第八場共創繽紛同程連續有好表現,檔好可守好位,波仔衰左望(不右望 ),但影響不大,飛霸龍跑落不多,而神舟駿星上次檔劣而有追勢,檔轉好有機會,宜春輝煌田草千四放過追過都展現能力,若非12檔就是正選,但仍可兼顧,另外樂滿貫有 ...
你R 1 : 2得咗喎👍🏻🥳🥳

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-3-7 02:37 發表 查看引用來源

可再看薛恩贏墨爾本盃影片,當時是很有級數的騎師,動作判若兩人,墮馬受傷應該有嚴重後遺症,今日騎功難比華將;硬朗用鞭,非不為,實不能為。

以前習慣先看馬經,自三年零八個月始,逐漸變成先看新聞及評論,佔時間且影響情緒,今季大 ...
第二場駿皇星,第八場駿皇綵每次都係同日一齊出賽,可能都係馬主心意想起孖過關。
兩隻馬都有D機會:評分低,都係E家草地競爭麻麻,所以轉泥地試,應該識跑,尼次換D有水準騎師希望老馬有得再贏啦!

回覆 2968# KIRIN688 的帖子

我都睇好 R 9 : 12 知道必勝😆👍🏻

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-3-28 19:18 發表 查看引用來源

有要龍戰士,可惜頭場第4。
👍🏻👍🏻👏………

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-3-31 17:42 發表 查看引用來源

我也認為第二場錶之銳及第八場激賞有贏面,周仔另一匹降班的印水紙也有級數之利。我另外講兩場。

第三場最熱的是翡翠鳳凰及勁得手,前者易位難贏繼續會近,賭Q就博其三三四四,後者全場最高,但近戰遠離水準,上仗驗到喘鳴,與 ...
第三場 豐彩華庭 潘明輝都要睇😅
第八場 都同意 激賞.

回覆 3009# 鴻略 的帖子

第四場 單Q齊心同行+對衡之星😬✌️😅😁

引用:
原帖由 晚間粗俗的馬 於 2021-5-23 00:06 發表 查看引用來源
我記得果日條跑道利放頭,所以改了跑法,剛剛放到,差小小輸比隻男。
輸比福逸個塲我仲以為只馬好勁,上杖二班直路塞車位置都冇,失望😌
田泰安續騎减少了再買意慾,臨場再睇,thx ...
R 4 尼場膽一定係 9 号奇兵,腳就會要 2 大籐王 必拖 用贏過馬嘅史卓豐(高厩,只出得一隻)...其他就考慮1/3/6 路程快時速尼3隻買四重彩。

前往最後回覆