魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
36  623.7k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-10-14 12:59 發表 查看引用來源
星期日嘅大賽日 心水六 七 八場
第六場精英碗對比國慶杯雖然多左肥仔叻叻 速遞奇兵呢啲 但都係堅持國慶杯嘅心水 錶之未來 當家猴王同顯心星
速遞奇兵 拖 錶之智能 錶之未來 當家猴王 .

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2022-9-3 17:21 發表 查看引用來源
仲有一星期開鑼 但聽日兩隻香港馬過韓國跑停辦兩年今年終於恢復嘅沙地國際賽
睇過往數據日本馬喺韓國國際賽成績非常好 今年雖然只派兩隻角逐但實力計比韓國主隊馬仍然勝一籌 第二場嘅韓國短途錦標衝勁魅力跑開千四  ...
👏🏻👏🏻👏🏻☕

引用:
原帖由 於 2022-10-26 14:55 發表 查看引用來源

上季全泥日 全熱門都輸
拼冷門~~

R7 摯多福R8 紅運大師
R9 華卓晴
👏🏻👏🏻👏🏻👌🏻☺️支持

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2022-11-28 20:40 發表 查看引用來源
呢排追布文唔會點死錯人 星期三嘅三場心水其中兩場都要左布文
嗯👍🏻有知覺喎!😌

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2022-12-20 19:33 發表 查看引用來源
睇世界盃睇到幾乎爆血管 雖然唔係美斯死忠但都戥佢開心 35歲之齡終於登頂
星期三繼續三場心水 2,3,9場
第2場三班二千二都係要返上場沙田二千居然塞車嘅錶之五知 蔡仔傷左改用全港韁繩最好嘅布文更好 戰意無疑問 最強 ...
勇眼光👍🏻有利膽材☕😁

回覆 3701# KIRIN688 的帖子

睇好班德禮1200米 嘅1檔 R 4,R 6.膽材😉☕😁

回覆 3704# 鴻略 的帖子

同意👍🏻😌班德禮 1200米嘅 1檔入圍準D。

回覆 3738# KIRIN688 的帖子

師兄☕😁第六、七場有冇分析

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2023-8-23 14:23 發表 查看引用來源
馬多場合已經投降 聽晚嘅話寫埋第五場呢場馬女賽 有啲賭頭
R 7 : 15膽1/6/7/8/9/12/16/17/20.

回覆 3742# 鴻略 的帖子

唉!……冇留意3號(後四場都入)

前往最後回覆