上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  622.0k

魔頭好友論馬區

7/1心水洋紫荊錦標揀三隻 駿皇綵今場叫做邊線機會 但對著喜悅繽紛 一哥呢啲無把握贏 其他魔頭馬共創更好用沈拿肯定無人信 上場有起色而星期日預計有啲雨 吼下 另信心保證跑左一場應該上力啲 告仔一對來勢洶洶應該有啲分頭

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-1-5 08:30 PM 發表 查看引用來源 7/1心水洋紫荊錦標揀三隻 駿皇綵今場叫做邊線機會 但對著喜悅繽紛 一哥呢啲無把握贏 其他魔頭馬共創更好用沈拿肯定無人信 上場有起色而星期日預計有啲雨 吼下 另信心保證跑左一場應該上力啲 告仔一對來勢洶洶應該有 ...
我來了。

信心保證上仗展現良好爆發力,最後雖乏力急,但相信只是狀態未夠及路短,多了一場經驗及增程,有信心補中。

勝利歡星上仗大進步開齋,加十三磅雖有一定壓力,仍上風。

有禮回到離奇取勝路程,該仗贏馬水準高,值得博多一次。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-1-5 08:30 PM 發表 查看引用來源
7/1心水洋紫荊錦標揀三隻 駿皇綵今場叫做邊線機會 但對著喜悅繽紛 一哥呢啲無把握贏 其他魔頭馬共創更好用沈拿肯定無人信 上場有起色而星期日預計有啲雨 吼下 另信心保證跑左一場應該上力啲 告仔一對來勢洶洶應該有 ...
勝利專家ㄡ𪐴睇呢

支持吓先

信心保證C欄一檔有利, 彈埋草閘, 今場應該可以睇多D

引用:
原帖由 lomonds 於 2018-1-6 06:37 AM 發表 查看引用來源 支持吓先
信心保證C欄一檔有利, 彈埋草閘, 今場應該可以睇多D
心中覺穩勝,但現時退出了。廄侶喜裝寶補出,看看憑好檔能否展現好水準,之前則失望。

引用:
原帖由 富足年年 於 2018-1-6 01:14 AM 發表 查看引用來源

勝利專家ㄡ𪐴睇呢
上仗趁對手犯錯入Q,今次排檔轉差,機會覺一般。

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-1-6 10:30 AM 發表 查看引用來源  

心中覺穩勝,但現時退出了。廄侶喜裝寶補出,看看憑好檔能否展現好水準,之前則失望。
左後腳不良於行退出 經典一哩機會打折扣

支持!

信心保證相信都要等尾兩關了

信心保證傷勢如何?

今季大摩啲馬整體都係失望,冇隻美麗傳承遮下醜,成績表仲肉酸,似是而非嘅馬都係觀望下算。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆