上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  624.2k

下星期三只出海翡翠 另外靚加加過去肥文 相信掃馬居多

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-1 02:55 AM 發表 查看引用來源
嗰位所謂摩徒同petergarfield 好懷疑係同一個人 吹水唔抹咀 我當透明睇唔到
唔止:086:

飛來猛退役 算交代有餘

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-1 02:55 AM 發表 查看引用來源 嗰位所謂摩徒同petergarfield 好懷疑係同一個人 吹水唔抹咀 我當透明睇唔到
分裂已有一段時間,否則我也不堅持保留這片園地。其實後者算是對我甚尊重。

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2018-3-1 12:05 AM 發表 查看引用來源 踢波一樣姐,隊波順風順水一路贏梗冇問題,輸得幾場唔順就樣樣都係問題。
明天喜裝寶有機會贏,不知贏好抑或輸好。

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-3-2 11:50 PM 發表 查看引用來源  
係133磅麻煩 對手之中告仔隻陸寶上星期初出千六嫌短加勁慢步速返嚟雖然包尾但只輸兩個馬位實際唔差 增程隨時殺個措手不及

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-3 02:31 AM 發表 查看引用來源 係133磅麻煩 對手之中告仔隻陸寶上星期初出千六嫌短加勁慢步速返嚟雖然包尾但只輸兩個馬位實際唔差 增程隨時殺個措手不及
新鮮加慢步速往往衝一段,但大多未能翌仗到位。另一匹興爾上仗也有點像陸寶,看那匹能循序漸進。喜裝寶上仗跑贏及追近不少強勁對手,今負磅雖重,但主要對手也不輕,在此始終上風。

上星期入場,聽到的消息仍是大摩獨攬責任保護主帥。總之在未見馬房回起前,不宜作重心。

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-3-2 23:50 發表 查看引用來源  
隻馬11月尾跑第一場,到而家已經跑左六場,跑得太密,都冇俾時間隻馬成長。今年成個馬房啲部署都好有問題,係得隻美麗傳承鴻福齊天,乜事都冇。

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2018-3-3 09:58 AM 發表 查看引用來源  

隻馬11月尾跑第一場,到而家已經跑左六場,跑得太密,都冇俾時間隻馬成長。今年成個馬房啲部署都好有問題,係得隻美麗傳承鴻福齊天,乜事都冇。 ...
這一匹密跑而越來越近,暫且當作部署沒有問題,跑出上仗的水準,似已夠贏。若贏了,那邊廂有些人又多說話。

B322:活力飛彈(金德寶 伍生)
B335:天賦威力(威系曾生)

佳騰駒叫做執番場 賽後潘頓話隻馬最好閹咗佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆