上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  622.6k

型6呢場打team真係失敗 三隻自己友撞嚟撞去都夠膽死 最惨一定係載譽歸來 咁樣撞到傻都追返個第四 屌三聲🖕

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-1-1 08:46 PM 發表 查看引用來源
型6呢場打team真係失敗 三隻自己友撞嚟撞去都夠膽死 最惨一定係載譽歸來 咁樣撞到傻都追返個第四 屌三聲🖕
可能撞到自己也氣管出血;高大威猛亦失平衡(潘頓意圖內壓其實也有責任),是否跑出水準很有疑問,最終兩匹沒受阻的包Q,啡燈12倍,預知四匹打保齡?達心星確遠比我預期好,應是千四遠比千六好,至少目前是。

星期三心水一月杯同尾嗰兩場
重頭戲一月杯少有十隻馬都擺第四場 評磅員係咪暗示難以爆冷?計部署同戰意一定係龍鼓飛揚最有決心 去左威哥度明顯留力下半季賽事 復出求其跑 之後做功夫又試埋谷閘 十檔反而影響不大可以走生位 次選久未出頭嘅玖寶 跑谷戰比沙田再高啲 出動到蘇仔又輕磅 今季最好黃金機會 三重彩腳就係今季總算可以多跑嘅星洲司令 唯一一場谷戰貝湯美贏得精彩足證場地無問題 跑返當打時期八成足以入位

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-1-4 05:19 PM 發表 查看引用來源
星期三心水一月杯同尾嗰兩場
重頭戲一月杯少有十隻馬都擺第四場 評磅員係咪暗示難以爆冷?計部署同戰意一定係龍鼓飛揚最有決心 去左威哥度明顯留力下半季賽事 復出求其跑 之後做功夫又試埋谷閘 十檔反而影響不大可以走 ...
擺第四場可能方便大馬主早走

龍鼓飛揚尚有未用評分空間,玖寶輕磅較強且人好檔好,正路選擇,惟多數比較熱;星洲司令上仗算不差,可敲,另一選擇可以是協霸神駒,薛恩跑千六都幾乎贏之馬,未盡,千八會更好。

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-1-5 16:52 發表 查看引用來源

擺第四場可能方便大馬主早走

龍鼓飛揚尚有未用評分空間,玖寶輕磅較強且人好檔好,正路選擇,惟多數比較熱;星洲司令上仗算不差,可敲,另一選擇可以是協霸神駒,薛恩跑千六都幾乎贏之馬,未盡,千八會更好。 ...
小雲條柒頭今次搞你 明顯食飽飯無屎屙 😆
第八場要得韋賊嘅玖寶 唔爭在要埋上次中嘅會長之星 有好檔希望守好位 單Q本來有諗壽臣 但上場用左力而休息時間短 涼瓜唔騎換田雞又唔知效果係點 再加A欄一檔未必咁好跑 寧願要返加眼罩換巴度嘅勝賢
尾場美麗天使上次塞車難作準 換蘇仔求交代 Q腳文武傳奇有好檔 呢啲馬又係無得保留 再加多隻威闖 上次同美麗天使同場跑得唔差 換返贏馬拍檔腎虧潘機會上升

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-1-5 08:59 PM 發表 查看引用來源
小雲條柒頭今次搞你 明顯食飽飯無屎屙 😆
第八場要得韋賊嘅玖寶 唔爭在要埋上次中嘅會長之星 有好檔希望守好位 單Q本來有諗壽臣 但上場用左力而休息時間短 涼瓜唔騎換田雞又唔知效果係點 再加A欄一檔未必咁好跑 寧願 ...
早前小雲出假帖扮你,因插之已留下仇口;HAPPY哥一句已KO之,而且現已遭人道毀滅。

今早起來至今就只可以屌比卡超同龜華老母。本來看好快步速及極爽,未搵腳,今晚就不賭。

尾場幾匹上次塞車馬,美麗天使望空後不多,傑彩繽紛有點追勢,威闖則看來最勁,潘頓揀騎合理。

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-1-6 15:44 發表 查看引用來源

早前小雲出假帖扮你,因插之已留下仇口;HAPPY哥一句已KO之,而且現已遭人道毀滅。

今早起來至今就只可以屌比卡超同龜華老母。本來看好快步速及極爽,未搵腳,今晚就不賭。

尾場幾匹上次塞車馬,美麗天使望空後不多,傑彩繽紛有 ...
條仆街根本就係存心搞事 佢同霉菌都係同一類人
今朝單嘢擺明震攝其一😆 同埋許智峯羅冠聰走人 就攞呢個籍口順便沒收護照限制出境

傑彩睇際遇同埋131磅無利 所以無揀

恭喜韋賊贏第一場分級賽 呢條T好分
10/1星期日心水最後三場 尤其尾場相當有均勢 揀邊三隻鐵角幾頭痕
第九場正路老牌馬主老香港 唔係 係劉生嘅足金好球 紐西蘭個績唔起眼但嚟香港後就進步 腎虧潘連摸幾課相當重視 嗰邊跑過千六路程不成問題 單Q再追安頌 呢隻都算多災多難 上次排一檔俾廢柴騎師隻妙算達人一夾成隻抽起真係屌佢老母 難得再排好檔希望攞位順利啦
第八場神仙嘅特駒聯盟同程準 正路之選 轉大舊石初出嘅和氣生財雖然初跑泥地但睇啲功夫似為呢場而嚟 光頭蘇轉出去嘅馬多數可以再上
尾場可以叫經典一哩賽前哨戰 預期勁搏同喜豐寶呢兩隻担起大半彩池 刨嗰陣曾經對勁搏呢場係咪嚟打真軍存疑 但神仙聽日手馬幾惡下 買Q又係難捨棄 喜豐寶換蘇仔只有威力增強 睇嗰邊啲績似乎二千唔到 全力向經典一哩賽搏殺合理 呢場跑得好嘅話行情睇漲 三重彩腳決定要試閘走得唔錯嘅莎皇者 贏過大場雅士谷二班賽照計香港二班應該企得住 雖然大舊石對質新馬緩進都買返注

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-1-6 08:40 PM 發表 查看引用來源
恭喜韋賊贏第一場分級賽 呢條T好分
10/1星期日心水最後三場 尤其尾場相當有均勢 揀邊三隻鐵角幾頭痕
第九場正路老牌馬主老香港 唔係 係劉生嘅足金好球 紐西蘭個績唔起眼但嚟香港後就進步 腎虧潘連摸幾課相當重視 嗰 ...
我講兩場泥地,第八場你說兩匹是機會馬,我補充另外兩匹參考,暖在你心上仗與特駒聯盟接近,今次換牌仔有減七磅之利,已熟之馬不難騎,而後者後上馬排一檔易受阻,未嘗不可反先但賠率較好,另一匹是級數較高的銀紙,上仗失準或因密跑,抖夠可施回馬槍。

低班泥地,百寶袋回到短途展現真能力,可期再捷,龍城猛將穩定,若要勝之,從降班兩駒考慮,翡翠劇院及好運多寶在四班同程皆不俗,後者波仔運吉後換神蘇會好得多,12檔換賠率,現在位置Q多過另外兩駒正Q。

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-1-10 01:36 發表 查看引用來源

我講兩場泥地,第八場你說兩匹是機會馬,我補充另外兩匹參考,暖在你心上仗與特駒聯盟接近,今次換牌仔有減七磅之利,已熟之馬不難騎,而後者後上馬排一檔易受阻,未嘗不可反先但賠率較好,另一匹是級數較高的銀紙,上仗失準或因密跑, ...
睇嚟老苗同白頭賀一樣 擅練休後特佳馬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆