上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  623.8k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-5-13 01:06 PM 發表 查看引用來源
呢排難玩 星期日玩兩場二班算 另外鴻兄喺隔離貼問啲嘢 順便叫yuenmc老兄入嚟

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=29899915&extra=page%3D1

第八場直路賽完全不作他想 平海掌星同傳盛呢對冤家又 ...
對面蜥蜴出網安法,如此這般,你可以提大家我在這裡:

你有機會犯了版規,在版塊「香港賽馬」被禁止發言!

禁止類型:禁止發言
版塊︰香港賽馬
禁止發言有效期:2021-8-11 06:25 PM

附件

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-5-13 18:40 發表 查看引用來源

版塊︰香港賽馬
禁止發言有效期:2021-8-11 06:25 PM ...
又係老香港 嗰個死老辟同政權一樣 選擇性執法 繼續簡老八嗰度 咁即係佢從未以個人名義養馬?

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-5-13 18:40 發表 查看引用來源

版塊︰香港賽馬
禁止發言有效期:2021-8-11 06:25 PM ...
咁繼續一下前塵往事 今日就登呢張廣告 記得有摩友講過山高曾經搞過墨爾本杯賽馬觀光團 咁可觀性嚟講當年老總奧馬勝呢個行程吸引好多😆 1977年嘅一萬一千幾蚊 換算依家肯定無廿萬都唔駛諗

附件

Screenshot_20210513-192848_Samsung Internet.jpg (890.33 KB)

Screenshot_20210513-192848_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-5-13 07:15 PM 發表 查看引用來源
又係老香港 嗰個死老辟同政權一樣 選擇性執法 繼續簡老八嗰度 咁即係佢從未以個人名義養馬?
簡老八從未以個人名義養馬,曾有者包括第一、張基、山高,其他應該沒有,老惠、晨鳥、馬達都沒有。卡洛斯及驃叔在節目曾經提過合伙養,馬也揀了,但覺負擔不起而放棄,當時不知是否已有籌,揀的馬就是雲中龍。

另剛看到新聞,許世勳夫人逝世。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-5-13 07:31 PM 發表 查看引用來源
咁繼續一下前塵往事 今日就登呢張廣告 記得有摩友講過山高曾經搞過墨爾本杯賽馬觀光團 咁可觀性嚟講當年老總奧馬勝呢個行程吸引好多😆 1977年嘅一萬一千幾蚊 換算依家肯定無廿萬都唔駛諗 ...
1977年的一萬一千幾......

當年高價馬五萬,平價馬兩萬五,年薪十萬可入會
評馬人協會的先聲是其中一匹76-77年度的價馬

附件

先聲 (3).jpg (82.18 KB)

先聲 (3).jpg

回覆 3061# 鴻略 的帖子

鴻兄無謂再回嗰件垃圾啲帖,由得佢自high自吹
我已無回無睇好耐,直情睇都廢事

引用:
原帖由 只說地不談天 於 2021-5-13 09:45 PM 發表 查看引用來源
鴻兄無謂再回嗰件垃圾啲帖,由得佢自high自吹
我已無回無睇好耐,直情睇都廢事
我不回應嗰件垃圾,也避免回應垃圾帖,但偶然忘記自己在哪一個帖閱讀及回應

少了我也少了廣告點擊率,由得蜥蜴倒米

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-5-13 22:09 發表 查看引用來源

我不回應嗰件垃圾,也避免回應垃圾帖,但偶然忘記自己在哪一個帖閱讀及回應

少了我也少了廣告點擊率,由得蜥蜴倒米
有利益嘅地方 老辟又點會睇唔到😆
另外apple報導陳生放棄三冠 支鎗提早抖暑

今日到呢張 當年賭王行出嚟 呢啲先係大佬😎

附件

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-5-14 05:06 PM 發表 查看引用來源
有利益嘅地方 老辟又點會睇唔到😆
另外apple報導陳生放棄三冠 支鎗提早抖暑

今日到呢張 當年賭王行出嚟 呢啲先係大佬😎
摩加利訪問,山高沒有做好功課是這一場,當時爆棚在蘇芬諾夫手,賭王當時五張幾?

金鎗贏面八成而不跑,浪費;幾許馬王一季搏幾多場?記憶中未曾有馬王搏完遮打盃有後遺症。

也講馬。第六場如何看?初步有1-3-8-9,未定放棄哪匹。

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-5-15 00:03 發表 查看引用來源

摩加利訪問,山高沒有做好功課是這一場,當時爆棚在蘇芬諾夫手,賭王當時五張幾?

金鎗贏面八成而不跑,浪費;幾許馬王一季搏幾多場?記憶中未曾有馬王搏完遮打盃有後遺症。

也講馬。第六場如何看?初步有1-3-8-9,未定放棄哪匹。 ...
可否评下同有友和小太陽如何?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆