上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  622.8k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-6-19 08:35 AM 發表 查看引用來源
雅士谷最後一日賽期兩場心水

第三場夏域錦標G2哩半 英皇錦標前哨戰 不過幾隻大騎師嘅座騎呢兩年嘅表現大失所望 就向新勢力埋手 先要上年十月內連勝兩場馬女G1 法國皇家地錦標同英國冠軍馬女錦標嘅歡暢今宵 變化地威 ...
近日不是追新聞就是追歐國盃,少刨馬,速看後,熱門不想賭,冷門不看好,方仔雷神組合的戰鬥英雄、時時有餘、達心星、大紅蜂都看似相當大機會會贏,應可進一步拋離神仙蔡。

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-6-20 02:30 發表 查看引用來源

近日不是追新聞就是追歐國盃,少刨馬,速看後,熱門不想賭,冷門不看好,方仔雷神組合的戰鬥英雄、時時有餘、達心星、大紅蜂都看似相當大機會會贏,應可進一步拋離神仙蔡。 ...
唔睇好時時有餘 遮打杯用盡百二分牛力都要輸 達心星唔反對拖 不過比上場加11磅未必好跑 精英杯揀埋非凡才子同錶之未來

近排氣氛好差 唯有寄情往事
星期三預計有雨 小注怡情

鴻兄 相中細摩贏騎師碟 騎嗰隻馬係邊個倉?

附件

Screenshot_20210621-195338_Photo Editor.jpg (285.81 KB)

Screenshot_20210621-195338_Photo Editor.jpg

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-6-21 07:49 PM 發表 查看引用來源
近排氣氛好差 唯有寄情往事

鴻兄 相中細摩贏騎師碟 騎嗰隻馬係邊個倉?
76年國際騎師邀請碟,摩加利騎的烏金,屬高士和馬房,兩大賽排位表如下(可轉載):

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-6-20 07:07 AM 發表 查看引用來源
唔睇好時時有餘 遮打杯用盡百二分牛力都要輸 達心星唔反對拖 不過比上場加11磅未必好跑 精英杯揀埋非凡才子同錶之未來
兩場皆底出,吹到啤一聲,雷神騎來就有一定可疑;時時有餘算是頂班衰馬,真的搏完例散。

星期三第一眼看好黃俊可憑天天智庫開齋,希望不太熱。

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-6-21 21:49 發表 查看引用來源

兩場皆底出,吹到啤一聲,雷神騎來就有一定可疑;時時有餘算是頂班衰馬,真的搏完例散。

星期三第一眼看好黃俊可憑天天智庫開齋,希望不太熱。 ...
顯心星無嘢好講 反而川河呢個年紀孭頂磅竟然可以再贏G3 反映下面受讓嗰批馬完全接唔到班

無乜心情刨 只講尾場心水 不過要睇臨場天氣 捷報 威威心得同明欣賞

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-6-22 06:49 發表 查看引用來源
顯心星無嘢好講 反而川河呢個年紀孭頂磅竟然可以再贏G3 反映下面受讓嗰批馬完全接唔到班

無乜心情刨 只講尾場心水 不過要睇臨場天氣 捷報 威威心得同明欣賞 ...
如果場地keep住好地嘅話 十二馬就要兼顧

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2021-6-22 06:49 AM 發表 查看引用來源

無乜心情刨 只講尾場心水 不過要睇臨場天氣 捷報 威威心得同明欣賞 ...
我也寧願多看幾篇專欄,其他不刨了,只講第二場。

天天智庫季初四班重磅同程已顯速度而所負不多,上次四班田草強組近,連劍在九天也跟死,今降班夠贏了,換黃俊減磅更有利,減低驟然變重磅的適應難度,只要能應付變化場地,穩勝。配腳有有苗頭及手牽手,前者上仗入Q,水準還可以,後者降班,前仗不過不失,遇弱旅兼有牌仔減磅,可有一席。

引用:
原帖由 鴻略 於 2021-6-23 16:40 發表 查看引用來源

我也寧願多看幾篇專欄,其他不刨了,只講第二場。

天天智庫季初四班重磅同程已顯速度而所負不多,上次四班田草強組近,連劍在九天也跟死,今降班夠贏了,換黃俊減磅更有利,減低驟然變重磅的適應難度,只要能應付變化場地,穩勝。配 ...
結果爆到九彩 我估就算方生揀都揀唔到 第四場揼春 方仔兩隻都係要星運子爵 屌佢搞到走雞

嚟緊星期六心水7,8,10場
第8場要閃得快同香音

第7場金津一號上次拉哥咁樣無緣無故整場大勝 呢啲馬張福元成日强調係騎師對隻馬唔信任 怕一唔騎就自動停 所以就對賭 團結一致有好檔唔駛留咁後好好跑 另外要返無心睡眠 計呢場步速估計偏快形勢有利 如果場地唔算太不利追並非無機會

尾場肥仔叻叻退出 啲飛數肯定亂到九彩 所以揀馬搏下冷 投注鐵角 明駿之星 大紅包同恭喜發才

七一賽事心水三場就係兩場千八同尾場三班直路賽

尾場直路賽要精彩勇士同會長之星呢條前魔頭Q算數

第六場一二檔Q 紅麗舍搭皇龍司令

第七場柏林探戈開始上力 Q腳再追多次翠湖飛鷹 外檔換嚟分頭無理由唔揀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆