上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  622.8k

黑到連莫雷拉也坐包廂

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-1-19 03:45 PM 發表 查看引用來源 當家精選輸得一次也可以有第二次,望信心保證趕上進度挑戰,我有期望。

雖然唔算輕鬆 但贏就係贏 心服口服 但佳騰駒拜託唔好再用放頭跑

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-1-21 07:07 PM 發表 查看引用來源
雖然唔算輕鬆 但贏就係贏 心服口服 但佳騰駒拜託唔好再用放頭跑
所以之前我對信心保證有期望,現在看就更覺有得鬥。

佳騰駒就離奇,平時要大摩讓正宗快馬放頭也難過登天,今日這匹後上馬竟然放頭,馬匹學了什麼?

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-1-21 11:08 PM 發表 查看引用來源  

所以之前我對信心保證有期望,現在看就更覺有得鬥。
佳騰駒就離奇,平時要大摩讓正宗快馬放頭也難過登天,今日這匹後上馬竟然放頭,馬匹學了什麼? ...
睇埋段速再調整場地偏慢因素係快步速 佳騰駒唔輸到離行離列已經算係咁 到下一關告仔隻中華盛世出嚟做電兔 諒魔頭都唔敢再俾佳騰駒放頭卦

唔使驚呀Tommy,做主帥冇人撐,轉做公司騎師都大把袋鼠朋友撐。

28/1其他場次
二班千八:火箭駒 活力歡騰

三班85分一千:多紅利(王牌) 新力威

三班千二:大風暴(王牌)

四班千二:好運齊來R2

四班二千:威力東

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2018-1-22 01:41 PM 發表 查看引用來源 唔使驚呀Tommy,做主帥冇人撐,轉做公司騎師都大把袋鼠朋友撐。
看來我們五六個都支持貝湯美。期待星期日一洗頹風捧G1。

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-1-22 09:00 PM 發表 查看引用來源  
嗰場馬難講 魔頭啲馬去到G1各自跑自己 獎星唔跑跑下扯旗無疑最有贏面 但美麗傳承勝在主動 而明月千里用番老拍檔布文 雖然千六係短啲但又唔敢批死佢一定唔得

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-1-22 21:00 發表 查看引用來源  
事實係馬房問題更大。唔明點解要搵主帥孭呢隻鑊。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-1-22 10:20 PM 發表 查看引用來源 嗰場馬難講 魔頭啲馬去到G1各自跑自己 獎星唔跑跑下扯旗無疑最有贏面 但美麗傳承勝在主動 而明月千里用番老拍檔布文 雖然千六係短啲但又唔敢批死佢一定唔得 ...
只要持續操練正常跑回上仗水準相信便可打開今季勝門,拍彩福一課有勢。後者明晚跑,試閘就很差。明晚的共創更好應可開齋,但相信會大熱。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆