魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
11  622.9k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-1-5 08:30 PM 發表 查看引用來源
7/1心水洋紫荊錦標揀三隻 駿皇綵今場叫做邊線機會 但對著喜悅繽紛 一哥呢啲無把握贏 其他魔頭馬共創更好用沈拿肯定無人信 上場有起色而星期日預計有啲雨 吼下 另信心保證跑左一場應該上力啲 告仔一對來勢洶洶應該有 ...
勝利專家ㄡ𪐴睇呢

請問師兄大風暴明晚機會如

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2018-6-12 08:33 PM 發表 查看引用來源
實力唔高,但可取在會死纏爛打,買下位置可以嘅。
吾該師兄

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-11-14 10:24 PM 發表 查看引用來源
今日外疊衝好,韋達真係……
鴻兄點睇美麗鉅星

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-11-14 10:49 PM 發表 查看引用來源

跑草地的話,評分太高,上仗泥地也失望,放棄。
謝鴻

兩位師兄點睇薈力之城機會

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-12-23 12:24 PM 發表 查看引用來源
薈力之城兩勝輕鬆,今次對手主要是三班上二班未勝份子,壓力較少,個人仍看好之,當然目前賠率已反映其機會。配腳首選加州福星,有速度快馬縮程跑一千不吃虧;彪形猛漢同程穩定,正路腳。 ...
吾該鴻

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2019-9-24 03:12 PM 發表 查看引用來源
魔頭又有兩隻新馬入倉 PP嗰隻臣系
PPG嗰隻馬主就估佢唔到 利高系蔡生
Kirin兄明天有咩心水?

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2019-10-16 09:32 AM 發表 查看引用來源
今晚魔頭手馬睇好第五同第七場 兩場拉哥座騎可以對賭攻擊 扎西德勒千四熱左身上首本路程千八又有腎虧潘加持 仲未開齋幕後肯定有鬥志 自己友黃山又係跑長啲更合腳法 搏馬房Q 第七場劍追風魔頭似乎想將佢改造成短途馬  ...
多謝kirin兄提供:131:

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2019-11-22 09:20 PM 發表 查看引用來源
樂聲杯部份參賽馬再喺其士杯碰頭 但當日前三名馬匹今場都唔係我心水之選 安騏比上場加16磅 機會打折扣 信心保證同百步穿雲近況不俗但千六能力比千四差一截 WQ選要左兩隻無跑樂聲杯嘅馬匹 協霸神駒同綠色有運 單係負 ...
Kirin點睇勝得精彩?

前往最後回覆