上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
1.2k  623.0k

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-1-5 08:30 PM 發表 查看引用來源 7/1心水洋紫荊錦標揀三隻 駿皇綵今場叫做邊線機會 但對著喜悅繽紛 一哥呢啲無把握贏 其他魔頭馬共創更好用沈拿肯定無人信 上場有起色而星期日預計有啲雨 吼下 另信心保證跑左一場應該上力啲 告仔一對來勢洶洶應該有 ...
我來了。

信心保證上仗展現良好爆發力,最後雖乏力急,但相信只是狀態未夠及路短,多了一場經驗及增程,有信心補中。

勝利歡星上仗大進步開齋,加十三磅雖有一定壓力,仍上風。

有禮回到離奇取勝路程,該仗贏馬水準高,值得博多一次。

引用:
原帖由 lomonds 於 2018-1-6 06:37 AM 發表 查看引用來源 支持吓先
信心保證C欄一檔有利, 彈埋草閘, 今場應該可以睇多D
心中覺穩勝,但現時退出了。廄侶喜裝寶補出,看看憑好檔能否展現好水準,之前則失望。

引用:
原帖由 富足年年 於 2018-1-6 01:14 AM 發表 查看引用來源

勝利專家ㄡ𪐴睇呢
上仗趁對手犯錯入Q,今次排檔轉差,機會覺一般。

信心保證傷勢如何?

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2018-1-7 11:00 AM 發表 查看引用來源 今季大摩啲馬整體都係失望,冇隻美麗傳承遮下醜,成績表仲肉酸,似是而非嘅馬都係觀望下算。
整體確是失望,幸運是遮醜布鑲了水晶。大摩六項標準國際賽都贏過,現在又多了項用全本土華將奪標的紀錄。

有禮打回原形。

引用:
原帖由 lomonds 於 2018-1-7 05:23 PM 發表 查看引用來源
蔡頭又跟三疊, 點玩?!
以前用韋達,一匹PP或贏三四場便止步,現在有雷神,馬匹就一直進步,更難抵擋。

喜裝寶得第四,算是對前景燃起希望。

引用:
原帖由 gy123 於 2018-1-8 05:52 PM 發表 查看引用來源 大摩好少到一月D成績仲係停滯不前
不知何故,PPG進步少甚至不見進步,PP亦少似樣。前季只有少數如摩高一丈不成材。  

大四喜淪落到要跑谷草,上仗已算不過不失,望過大海可遇弱旅突圍,檔位尚可,有點機會,可兼顧。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-1-8 11:19 PM 發表 查看引用來源

一月杯嗰場揀三隻 但魔頭馬搏下隻鷹雄入嚟 講真鷹雄我又唔會劃死佢一定唔得 上場香港瓶點跑都輸 加上之前又停操 佢仲先過隻菊花賞盟主神業過終點唔算太差 嚟到呢場G3 對手級數差一大截 當然未試過谷閘又頂磅係有呢 ...
鷹雄不配主帥,我確奇怪,昆士蘭打吡便是由貝湯美操刀奪標,無不合拍之理由。就算路短,計馬仍應該屬前列份子。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆