上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
1.2k  624.2k

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-26 02:44 PM 發表 查看引用來源

哈,我都有份單單打打架。
我理解,亦同意,只是面對摩友就不願意像對老香港那般。坦白說,有些批評貝之言,與老香港針對家俊沒有兩樣。

這邊至少可以像從前多些空間論馬,且也不限摩馬。

另外昨日祈騎喜勝駒,我不覺有問題,甚至認為有心一拼,否則不會搶位撞出來間接令飛星凱旋彈開,而且落鞭亦重。你再看看是不是。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-26 02:50 PM 發表 查看引用來源
2/4 復活節星期一
二班千四:標準猴王

三班千四:綠勇士

三班千六:猛闖

四班千四:好運齊來(王牌)

四班千六:海明珠(王牌)

五班千二:銀城福星(優先)

猛闖尋日贏完匆匆又出😏😏 ...
猛闖贏完乘勇匆出合理,昨日我跌眼鏡,前仗放得慢贏得辛苦,以為到頂,昨日放得快反而贏得易,當然地快兼利放也幫助大。星期一再遇飛越峰。馬王同父的海明珠星期三上陣,星期一又來,看來又要踱步回來。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-26 11:03 PM 發表 查看引用來源
哦 成日驃叔上身嗰個老屎忽 佢同條菌嗰啲坐埋一枱啱哂😈
這兩個怨夫怨婦,圍爐取暖,天生一對:096:

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-26 04:37 PM 發表 查看引用來源

喜勝駒。。。祈普敦最後二百處理太礙眼。
呢場似有心出擊,撇開要穩住三隻帥權定大摩想起孖。 攞位就係去搏但最後二百停止大力推騎同車輪鞭。可能以為驚追唔到就呢場算數。

最初以後受阻之類,但直鏡又唔係咁。所以 ...
我看是以為可以入Q但即將失P,所以手忙腳亂想快快趣抬隻馬過終點。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-3-28 05:57 PM 發表 查看引用來源 簡單講今晚心水 四場駿皇綵搭加州議長熱過火屎 搏加州失Q 要左好吉利 除非大利中外欄 基本上C加3千二都係內檔較有利
六場蕭家一對谷草王控制大局 三重彩可考慮隻歡樂盈盈 啲操練辣到無人有 細巫傷左搵小氣鬼綸仔影 ...
好嘅唔靈醜嘅靈,跟前就冇後。好在韋達騎,冇得賴湯美。

引用:
原帖由 terryc 於 2018-3-28 10:27 PM 發表 查看引用來源

我覺得只屬合格啦。佢轉彎都要大力畀。最後打返黎僅輸。對比潘頓果種輕鬆法。。。
加分前和加分後始終有分別。

引用:
原帖由 gy123 於 2018-3-29 09:19 PM 發表 查看引用來源 衷心希望湯美仔更好發展
相信仍會贏幾匹摩馬。不支持的馬主就沒有辦法,但大摩仍會證明自己選擇沒有錯。

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2018-3-30 09:56 PM 發表 查看引用來源
都唔關事lu
將來仍有摩貝配,是搏馬抑或混吉?

引用:
原帖由 澳徒 於 2018-4-1 05:55 PM 發表 查看引用來源
師兄: 銀城福星有機嗎?
近績甚差,感覺狀態回落,遠不及頭半季。較看好9-4-7。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-2 07:44 AM 發表 查看引用來源 今日心水 第七場神仙一對控制大局 不贅
第九場猛闖數據强 係呢個黄俊如果仲係上星期咁騰雞就麻煩 鐵角互串穩陣 皇者勝利草地能力唔差得過泥地 今季跑得一場體力係優勢 再加埋招多福呢隻今季都算四平八穩 ...
估惑田草千四只是三班二線,有勇霸神駒在內側亦難賺形勢,一定要有顯著進步才可入前列。世澤之星又抽到內檔,肯留通常都能衝一段,對手一般,仍有勝機。

另介紹兩場。R2神火金剛前仗同程大冷水準高,跌卅磅而不覺瘦,估計有進。包勝穩健,另一選擇。帝豪寶貝與帶榮來二選一兼顧,較屬意前者,上仗水準較好而較冷。R6電訊超人加紅麗舍,有好機會又有好賠率。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆