上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
4.0k  623.9k

引用:
原帖由 tequilachung 於 2018-12-4 04:26 PM 發表 查看引用來源

與老香港同路
老香港旨在搭雞棚:cool:
跑什麼都有事後飛出:086:

美麗鉅星退役 另外魔頭今日再收一隻 大舊石嘅帝勝之星

帝勝之星跑19場 4個第二 4個第三 路程集中千四米

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-12-4 05:22 PM 發表 查看引用來源
帝勝之星跑19場 4個第二 4個第三 路程集中千四米
帝勝之星一直起步不好兼進步不多,又要考大摩功力,有潛力爭功的。

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-12-4 05:53 PM 發表 查看引用來源  
帝勝之星一直起步不好兼進步不多,又要考大摩功力,有潛力爭功的。
呢排魔頭收唔少轉倉馬 我自己睇唔多唔少都認為近兩三年入嘅貨好多唔掂 加上從化有倉多十個位 所以收轉倉馬比往年特別多

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-12-4 07:04 PM 發表 查看引用來源 呢排魔頭收唔少轉倉馬 我自己睇唔多唔少都認為近兩三年入嘅貨好多唔掂 加上從化有倉多十個位 所以收轉倉馬比往年特別多
今季收兩匹猴王及近來兩匹肥麥就未見佳處,以往就唔講得笑,大部份一出即勝。這匹有能力,該操好才出,另一匹天外天則預了下次贏。

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-12-4 07:19 PM 發表 查看引用來源  

今季收兩匹猴王及近來兩匹肥麥就未見佳處,以往就唔講得笑,大部份一出即勝。這匹有能力,該操好才出,另一匹天外天則預了下次贏。
你講帝勝之星??

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-12-4 07:23 PM 發表 查看引用來源

你講帝勝之星??
是,改善走規有作為。

騎師賽尾關紅運發財抽到莫雅預左惹飛 但形勢對比上年同一日已經無左檔位優勢 一於攻擊之 快閃的算四平八穩 另外美麗日子抽到擅跑放頭馬嘅豐哥更好 呢隻同之前美麗之星一樣跑均速無竄勁 所以上場㩒慢嚟放反而更差 唔怕快步速 跑自我節奏 只要順利出閘攞到主動權操控步速 唔W都有P
另尾場圍著勝利仔 勁哥兒 紅運戰士同軍民歡研究一輪 買鐵三角QT 計埋磅位因素最後決定放棄勝利仔

明月千里懸韌帶內側分支受傷 退出香港杯 😭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆