上一頁下一頁
發新話題

08.~No.4~Richy Friday Steal Jump Party (0125)<落雨天照行~~呵!!!

收藏  |  訂閱
514  12.1k

推返上來先~~昨晚又非常好玩~~
YEAH~~
不過RICHY昨晚4.30收皮, 有人打架, Police入場開燈停歌!!!
從未試過~~~哈~~~

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-12 11:55 AM 發表
YEAH~~
不過RICHY昨晚4.30收皮, 有人打架, Police入場開燈停歌!!!
從未試過~~~哈~~~
have foc ma:smile_40:

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-12 11:55 AM 發表
YEAH~~
從未試過~~~哈~~~
真係羨慕... 點解你平日都咁有精力去玩
我玩完第二日真係唔使番工

引用:
原帖由 svantlccg 於 2007-12-12 11:57 AM 發表

真係羨慕... 點解你平日都咁有精力去玩
我玩完第二日真係唔使番工
我份工, 唔駛點做, 對住部電腦send下inquiry,落下單就ok......(人工低...嗚嗚)....

引用:
原帖由 koala1984 於 2007-12-12 11:56 AM 發表

我都想知 :smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-12 12:00 PM 發表

我份工, 唔駛點做, 對住部電腦send下inquiry,落下單就ok......(人工低...嗚嗚)....
you 人工低:smile_45:   me very 低:smile_42:

支持下先~”~

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-12 11:55 發表
YEAH~~
從未試過~~~哈~~~
我又推下你先:smile_38:

推呀~richy~:smile_30:

引用:
原帖由 koala1984 於 2007-12-12 11:56 AM 發表

NO FOC~~

ONLY HAVE 118 HK STYLE SUANA~~~~hahahahah

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆