上一頁下一頁
發新話題

08.~No.4~Richy Friday Steal Jump Party (0125)<落雨天照行~~呵!!!

收藏  |  訂閱
514  12.1k

coolam...........:smile_40: :smile_40:

coolam支持下先:smile_38: :smile_38:

各位星期六想唔想去埋RICHY玩呀,
有张震岳思念演唱会~~~係就人少少幾個開張檯...有意者話我知啦~~~

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-13 12:04 PM 發表

CHER~~~但我怕你溝溝下女, 碰到你GF或你GF d friends喎~~
(我星期二都唔happy啦, 見到老虎深圳d friends.....)
我已經鋪緊路...好快就正式回復單身啦,
到時同你死過~~:smile_40:

引用:
原帖由 ray_liu 於 2007-12-13 02:15 PM 發表

我已經鋪緊路...好快就正式回復單身啦,
到時同你死過~~:smile_40:
我頂你, 我怕到時係我俾老虎咬緊呢:smile_13:
我得呢二個星期可以勁玩, 老虎月底返~~~(希望可以玩埋個X'mas啦)......:smile_43:

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-13 02:19 PM 發表

我頂你, 我怕到時係我俾老虎咬緊呢:smile_13:
我得呢二個星期可以勁玩, 老虎月底返~~~(希望可以玩埋個X'mas啦)......:smile_43:
喂, 聽阿剛講, 佢聖誕會去上海richy 玩, 我好有興趣....不如一齊啦~~:smile_04:

引用:
原帖由 東泰比利 於 2007-12-13 02:24 PM 發表

鋪路咁有戲情,需吾需要我幫手先:smile_44:
你係邊個先:smile_41:  東泰...
難道b 字頭?

引用:
原帖由 ray_liu 於 2007-12-13 02:34 PM 發表

喂, 聽阿剛講, 佢聖誕會去上海richy 玩, 我好有興趣....不如一齊啦~~:smile_04:
係喎, 如果你去,我有伴啦喎, 佢同佢一個friend, 我就同你, 有得諗~~~~

引用:
原帖由 coolam 於 2007-12-13 02:36 PM 發表

係喎, 如果你去,我有伴啦喎, 佢同佢一個friend, 我就同你, 有得諗~~~~
good...我就係搵緊伴呀, 佢講到好吸引~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆