上一頁下一頁
發新話題

點解女仔會驚走光?

收藏  |  訂閱
53  5.5k

引用:
原帖由 selenaman 於 2018-7-25 12:51 AM 發表 查看引用來源  

都有關係
不過我鍾意著tback同see through, 之前既男伴會介意
我老婆出街著低胸短裙我已經介意,係咪我太保守?😂

引用:
原帖由 selenaman 於 25-7-2018 12:51 AM 發表 查看引用來源  

都有關係
不過我鍾意著tback同see through, 之前既男伴會介意
我就著露少少,裙短少少,男伴都5中2
仲要拍親拖既,個個都係禁既⋯
之前有一個仲跨,比街外人望多兩眼,
佢都想沖埋去打人地⋯
所以有陣我係比較在意男伴既感受多d

咁點解要比你睇

引用:
原帖由 namnam921f 於 2018-7-25 01:34 AM 發表 查看引用來源  

我就著露少少,裙短少少,男伴都5中2
仲要拍親拖既,個個都係禁既⋯
之前有一個仲跨,比街外人望多兩眼,
佢都想沖埋去打人地⋯
所以有陣我係比較在意男伴既感受多d ...
但我過來人感受係自己有丁點兒自卑覺得襯個女伴/老婆唔起,先會咁。

引用:
原帖由 阿VICTOR鬼 於 2018-7-25 01:33 AM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

我老婆出街著低胸短裙我已經介意,係咪我太保守?😂
年輕人你太保守喇,你老婆著得起敢出街証名夠自信應該都唔差:131:,你應該高興.

引用:
原帖由 sppw_wants 於 2018-7-25 10:39 AM 發表 查看引用來源  
年輕人你太保守喇,你老婆著得起敢出街証名夠自信應該都唔差:131:,你應該高興.
男人係咁架啦,淨係俾自己睇咪高興,最好每日沖完涼都著到性感睡衣出黎添🤪著出街就覺得蝕底😂

引用:
原帖由 阿VICTOR鬼 於 25-7-2018 09:28 AM 發表 查看引用來源  

但我過來人感受係自己有丁點兒自卑覺得襯個女伴/老婆唔起,先會咁。
5係囉,拍4次拖,
3次個男友都係高大靚仔,佢地成日都比女仔望,
我個醋桶翻得仲勁啦!
我只係想襯返佢地,所以先會著靚少少,
禁人地又無佢地禁高,
就要裙短少少拉返長隻腳嫁啦⋯
禁佢地生得高,我著咩衣,佢都覺係低胸嫁啦⋯
佢點都係高炒禁望我,5通我著高領咩⋯
有陣真係好委屈嫁⋯ 佢地成日都比女仔望,
我著得禁事旦,米會比人地用奇異眼光睇我囉⋯
而且好多靚衫都係比較短又有少少露嫁⋯
最過份係,竟然拉我即時買過套衫要我換⋯
真係頭都大埋,夏天禁熱仲著禁厚⋯

引用:
原帖由 namnam921f 於 2018-7-25 11:59 AM 發表 查看引用來源  

5係囉,拍4次拖,
3次個男友都係高大靚仔,佢地成日都比女仔望,
我個醋桶翻得仲勁啦!
我只係想襯返佢地,所以先會著靚少少,
禁人地又無佢地禁高,
就要裙短少少拉返長隻腳嫁啦⋯
禁佢地生得高,我著咩衣,佢都覺係低胸嫁啦 ...
男女觀點唔同,男仔覺得俾人望就無乜野,但覺得自己老婆俾人望就唔知搏乜(額外女朋友就除外)😂

引用:
原帖由 阿VICTOR鬼 於 25-7-2018 12:22 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

男女觀點唔同,男仔覺得俾人望就無乜野,但覺得自己老婆俾人望就唔知搏乜(額外女朋友就除外)😂
但我個個男友都5中2我比人望...:028:
個個男人都係禁既咩...

引用:
原帖由 namnam921f 於 2018-7-25 12:50 PM 發表 查看引用來源  

但我個個男友都5中2我比人望...:028: 個個男人都係禁既咩...
番大陸揼骨你都唔鍾意俾人係窗口望入黎啦😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆