上一頁下一頁
發新話題

[其他] 戰神一分鐘盤路

收藏  |  訂閱
40  10.6k

引用:
原帖由 cq5b15 於 2018-8-20 09:03 AM 發表 查看引用來源
謝分析,呢場齋睇唔買,客連場不勝唔覺得佢作客贏到.....
突然由1.81 直插落去 1.7 就知唔係好事:030::030:
美國佬........:036:

支持

尋晚件事真係只可以用好笑黎形容
本身我已經覺得好唔尋常
我係香討 一口氣出由日職由到蘇盃 8場 得頭場係輸半 其餘全中晒 半一盤食全格
到夜晚尾場出白禮頓 中埋(意料之內)

由果下開始我的POST不停被刪 不停被禁 除了禁我主帳號戰神一分鐘之外 我的另一個帳號都封埋
就好似有意唔俾我再發表心水咁

喂但係 個問題係我犯左咩規則
戰神一分鐘被封 可以係話因為同EGG嘈 影響其他會員 OK
但請問淫賤天不欺又咩事呢?我出心水 有影響到其他會員嗎
我賣料收錢嗎?冇

依家我係出緊免費心水 幫緊大家搵錢 連罐可樂都冇得飲呀 傻西香討版主
咁都有得封?

我最最最撚唔明就係 做乜要將我Kenny堅尼封埋?
簡直係驚天大笑話

我每一個心水的命中率都是超高
出了咁多場 只輸了頭場日職 水手(輸半格) 以及在Uwants依度出的新英倫(輸全格)

新英倫呢場我亦已在 1:0 入波前 已經解釋得好清楚:遲開,盤路由1.81突然跌至1.7 好有問題 應該輸
但我其他心水都是中的
拿根亞亦已幫大家搵了錢啦

我出盤 全部盤都穩穩陣陣 只有被其他人追 好少是要一開波就要去追返人
呢D全部都係精選靚盤 我係咪有料過個EGG仔 全部人有頭眼

EGG仔班豬朋狗友都仲可以周圍講我出料垃圾呀 新英倫輸左都唔知有咩勁

好笑喎
KAFAI 飛道 wai625 polocheung 昨日英雄 隊長心水 一眾香討的長駐高手都唔見得出料可以保持到咁穩 佢地出料 5場入面都可能會輸1場  仲要唔係場場出
我大部份賽事都出到料 全部唔睇尾盤 45分鐘前已經出撚左
就連富明尼斯 EGG仔5:59 (6:00開)出左 我一睇個盤就知 富明尼斯坐和望嬴 (6:01我已經發話講有人終於中番場) , 如果我唔肯定就唔會講出來啦

LAFC 呢場 因為我早已講了支持KAFAI仔心水,雖然我一早是睇好LAFC,但亦$200支持了KAFAI仔,呢個相信亦會有會員幫到我做證,我有講到是睇好LAFC。

好了,
我只想問,點解要封我KENNY堅尼?

理由只得一個:香討版主唔容許有會員心水可以不停地中。

一定要中幾場輸返場,保持討論會員嬴與輸之間。
我唔知你係咩原因定係收左馬會錢幫馬會做野啦,我屌你老尾,夜晚我收工,返到去睇睇個盤就知利記會嬴,咁就當然出左利記先啦。但我亦已講明是只中得到半格,(我在另一個Post內同出水晶宮的人講輸半。)

由於我是早水出(約12點左右時出的,然後我恰了一陣到2點左右先醒)
錯過了德盃,但已想講今晚穩盤一定係阿特蘭大(大世界莊個盤都企都好硬淨,完全係阻上盤)、畢爾包(畢爾包主場好撚硬淨的)
你老尾竟然封了我

我做了咩事犯左咩規?嘩,ON9到你
出心水都唔俾呀,根本就係版主針對

好啦今朝返工打開手機,如我所料真係三場全中
我只覺得好笑,好笑就係香討版主你竟然要做到咁低莊,但我有樣野唔明就係點解你要禁我出心水呢,到底係為左乜原因

我知道你知我出心水準,我好幾場睇一睇個盤就已有定案可以提早預測到個結果
但你咁樣不問對錯照封左我 (我無留任何聯絡、賣料訊息),做版主做到咁撚ON9?

我唔出心水無所謂,我自己一個玩依然可以。因為我出了咁多場心水但並無收取過任何利益(純好心,連罐可樂都無)
會員的喝彩歡呼齊打氣齊嬴錢,於我其實可有可無(大家見我直接屌9個EGG仔就知,我份人是唔鐘意扮大師風範,係屌就屌,唔會扮晒野,亦唔會扮到自己高深莫測咁)因為人地的尊敬呢D虛名對我無用,最緊要係嬴錢

我覺得可惜既只係戰神既神話只延續到一日,(因為我本身都係希望挑戰十連,今晚英冠同明天日職我係超有信心)日職四場亞盤,我有信心全中,因為我本來就係日職神手。屌你老尾日職盤咁撚易睇...

算啦,我唔會再係香討出任何心水,因為有你個仆街版主係度一日,都仲係會繼續阻止我出心水,我有幾多高級帳號都係會被你禁止訪問,因為你個動機只得一個:阻止他人嬴錢。

依篇文我只想發洩我對香討版主的不滿。
你真係好撚ON9,垃圾。

香討算係一個多人聚集的好地方,有人同路齊打氣真係爽爽,就係多得呢D閪人版主,唔怪得代代高手都走,同埋一眾抽水狗,我輸一場新英倫你都可以仲勁過宣傳易咁,周圍報喜,我其他全嬴又唔見你幫我報,大佬,免費心水你仲想點,輸一場咪輸一場囉@@@@2008-08-17仔。

我到目前為止係無收過任何人錢,免費心水咁撚準,出得咁快咁密,你班仆街都可以咁樣抽9我,你地玩埋佢啦,屌你老母。

WA
香討版主好撚勁,我一回覆即BAN,連普通回覆都照BAN
你咁本事 不如試下係依度封埋我?廢物

香討無須認真

冇香讨有這里

支持呢到出水

唔好講到自己好勁睇耐D睇下點

引用:
原帖由 扁扁留言 於 2018-8-22 06:25 AM 發表 查看引用來源 唔好講到自己好勁睇耐D睇下點
勁唔勁我唔需要向任何人證明
我出緊嘅係免費心水一毫子都無收過
如果你咁撚牙刷你可以自己試下出
唔好講到自己好似看透一切咁。

咁撚on9    今日不會提供心水 日職我自己玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆