上一頁下一頁
發新話題

老母飲大偷拍

收藏  |  訂閱
165  18.8k

引用:
原帖由 吊母人 於 2018-9-16 04:38 PM 發表 查看引用來源  

拍攝大量片
有得睇就好

引用:
原帖由 散工 於 2018-9-16 04:39 PM 發表 查看引用來源 有得睇就好
片吾識打格、母子吊西比人知大件事

引用:
原帖由 吊母人 於 2018-9-16 06:53 PM 發表 查看引用來源  

片吾識打格、母子吊西比人知大件事
係架   屌時有拍片  得閒睇番 都好正  我玩3P  時  都幫老婆拍左好多佢比人屌時  佢嘅興奮樣

引用:
原帖由 浪漫達人、 於 2018-9-16 08:26 PM 發表 查看引用來源 係架   屌時有拍片  得閒睇番 都好正  我玩3P  時  都幫老婆拍左好多佢比人屌時  佢嘅興奮樣
分享老婆被其他男吊、有冇照片分享?

出世地方出、再入返原來感覺超激

附件

樓主唔係話你母親已經改嫁啦咩:030:

引用:
原帖由 超級藍色救星 於 2018-9-17 03:38 PM 發表 查看引用來源 樓主唔係話你母親已經改嫁啦咩:030:
跟7o老頭返大陸、偶返大陸洒店叫母來打炮⋯⋯怕老頭知

引用:
原帖由 吊母人 於 2018-9-17 04:06 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

跟7o老頭返大陸、偶返大陸洒店叫母來打炮⋯⋯怕老頭知
:028::028:竟然仲有繼續玩...

引用:
原帖由 超級藍色救星 於 2018-9-17 04:12 PM 發表 查看引用來源  

:028::028:竟然仲有繼續玩...
很久才可以吊

母平常咁訓,你地見到吊吾吊?

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆