[其他] 取财有道,一星期帶大家屠狗會10/10

收藏  |  訂閱
32  7.9k

取财有道,一星期帶大家屠狗會10/10

取财有道,有狗會在,唔洗偷唔洗搶,狗會就係我地既随身銀行,將會用7天時間帶傾大家屠狗會,每日岀糧,成績就係證明,不用多講,最近保持住全勝,每日收米岀糧,歡迎反水比較 今晚11點岀心水,請留意

1.意大利 VS 烏克蘭 讓球主勝(-0.5/-1)🐷
2.高士路 VS 哥連泰斯 讓球客勝(+0.5/+1)輸半
3.美國 VS 哥倫比亞 讓球客勝(-0.5/-1) 中:uf16:
4.法國 VS 冰島讓球主勝(-2)🐷
5.奈梅亭 VS FC燕豪芳 大波波(3.5)🐷
6.丹保殊 VS 多德勒支  讓球主勝(-0.5/-1):uf16:半

來源 : http://www.188channel.com/viewth ... 817305#pid234667844

證書太多,未能盡錄😳😳

會不断更新,大家留意,屠狗會,天天岀糧

友誼賽真的難捉路,時真時假,坐等收米都🐷,今晚會再重新岀發,輸一兩场不是什麽,最緊要識將輸既赢回來

引用:
原帖由 羅宾蓝 於 2018-10-10 06:45 PM 發表 查看引用來源
取财有道,有狗會在,唔洗偷唔洗搶,狗會就係我地既随身銀行,將會用7天時間帶傾大家屠狗會,每日岀糧,成績就係證明,不用多講,最近保持住全勝,每日收米岀糧,歡迎反水比較 今晚11點岀心水,請留意

1.意大利 VS 烏克蘭 讓球主勝(-0.5/- ...
高士路  1:0   樓主買咗下盤喎。点会赢半呀???

引用:
原帖由 溏兄 於 2018-10-11 12:50 PM 發表 查看引用來源

高士路  1:0   樓主買咗下盤喎。点会赢半呀???
輸半才對

西班牙讓?

引用:
原帖由 コネコ 於 2018-10-11 03:58 PM 發表 查看引用來源
西班牙讓?
西班牙一定讓得起,要盘

11/10   國际賽未驚過  殺狗會 哥倫比亞 (-0.5/-1)
法國          (-2)

前往最後回覆