上一頁下一頁
發新話題

婚後覺得性生活太少

收藏  |  訂閱
272  7.8k

引用:
原帖由 晞文 於 2019-2-18 06:22 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif
女:cool:
結左婚4年..一直覺得一星期一次愛愛太少..:043:
但老公太忙工作太累..所以有時無人係屋企時會睇AV+震旦自己開心呀..:073::073:
會唔會我既需求太大??
同埋有時想同老公黎多2-3次..可惜佢太累.. ...
同時可憐人,太累係籍口,
當初相愛,絶對冇一個累字

我明呀  我真係明
所以我打左篇咁既野

[taguid=3570681]晞文[/taguid]  

Seesee

招女睇戲

玩下你個濕鮑, or由乾玩到變濕鮑

=======
sl 關係只有愛情, 沒有責任.
我地可以好單純咁去愛, 唔洗理買樓, 唔洗理搞結婚, 唔洗討論點樣教小朋友....

只有激情,沒有分心.

親熱緊...做愛時...唔會阿女搵媽咪...

愛情是2 個人的事

SL 關係係真正做到呢一點.  冇奶奶, 老爺, 爛賭大伯...ETC.   就只係我地2個人.

雖然我嚮往愛情, 但老實講我都好咸濕. 己經好耐冇試過一拉女方底底, 佢下面係濕晒...  好想玩到你鮑鮑濕晒... MAY I ??

但如果你老公/男友CHECK 得好緊就唔好了. 又或者床上好自私 (我都唔自私, 想搵返一樣唔自私, 有激情的人), 一定接受唔到去九龍塘開房都唔好了.  

徵女SL /

我已經好耐冇試過係沖涼房做愛!  

/
高大靚仔就無我份... 都都幾暖男同咸濕既... 諗諗下原來依家都好少拖手。。。  想揾返激情之外仲想揾返一份甜蜜。

想搵返 激情 同 火花

我時間彈性, 有時可以平日的日間時間爆房! 閒日晚, weekend 可以就。  都7 成時間ok.   我老婆多數自己有節目或者ot.  就算佢冇, 我話同fd 飲野佢都唔理我的。 我相當自由! 只係大家關係不可以公開。
引用:
我只係想搵返激情同做愛, 就係咁簡單。
30 人夫想徵LONG TERM  SL (Sex Lover).

係, SEX 係重要的, 我想搵返PASSION, GREAT SEX, GREAT KISS, SWEET HUG.  所以SEX 係好重要, 如果你明明有另一半, 但行埋已經冇左火花, 次次好似交功課咁, 或者佢成日欠交功課, 你會明我講咩。  床上夾到一定想長KEEP,行街睇戲都會有,因為我老婆真係成日唔理我。 以前同老婆都好密好有激情...質同量都好好, 大家都好滿足.  大概由結婚一年前已經開始差...好似為左搞個婚禮,我地反而犧牲左SEX, 犧牲左大家GE 親密接觸, KISS.   

KISS由唔知幾時開始, 變到好似會阻左籌備婚禮咁.   一見面就係搞婚禮搞婚禮搞婚禮. 婚後好左一排, 之後老婆變到好似我同佢做愛...  好似係非禮佢咁...  一時又話M 到, 一時又話累, 一時又話唔好成日咁咸濕(但果時我只係慢慢...溫柔咁開始KISS佢...) 以前前戲會開口求我要多D, 話鍾意同我KISS, 鍾意比我搞佢波波......  依家剛到前戲邊邊...  已經格晒手...  咩事?  當我巴士痴漢? 好正經咁傾過佢話冇事, 健康亦都冇問題. 浪漫旅行搞過, 去到陌生國度, 我主動又拖又攬又鍚, 但佢都係唔太比反應我......幾晚只"交功課式"做了2 次, 我覺得我同吹氣公仔做緊愛, 佢好似唔多願意咁.

我真係想搵返初戀的激情!! 有冇女士都係?! 係我係好咸濕, 但前戲都好足, 而且KISS 我都幾有技巧... 哈 睇戲食飯果D我都OK (佢唔會CHECK 我)
因為始終係秘密關係, 我不會SEND 相, 我既不醜樣亦唔俊朗, 正正常常, 斯斯文文咁. 唔係禿頭, 身形算FIT, 有GYM 開, 但不高大.  如果你要6呎猛男唔好意思,我唔係.
要求: 1/ 你有另一半 OK, 但要真係出到黎! 如果你比人全天候CHECK 住就唔好了. 我想一個月至少見一次 要接受到去時鐘酒店
2/ 唔太肥, 最好有c CUP 以上, 我鍾意有波的女士。 120lbs以下。 如果36d 大胸就135lbs以下都ok^^ 身高152-170.
3/ 年紀我冇所謂, 我同老婆拍拖前...25 歲果時有過44歲SP, 你唔介意我30頭就OK. PM 留contact, chat first.    最緊要講幾多lbs, 想要一段咩關係, 平時咩時間可以見面, 咩地區方便你等等 唔好得一個hi 字, 你想搵個愛鍚你, 我都想搵個有心, 將心比心啦。
cheers.
sp 都OK, 但要鍾意KISS, 同埋做完要比我攬住訓, 唔好一做完就各自玩手機, 好趕時間要走咁.

另想徵戲腳. do u like movies? 我好鍾意睇戲. 睇下戲睇下有冇火花?  有先進一步, 我唔心急, 亦都唔會迫你.

ps 越睇越覺得D 黑絲, LEGGINGS 好正...  有女士會著MA?    當然, 冇長腿但有大胸我都好LIKE 的.

引用:
原帖由 Suecinny 於 2019-2-18 07:01 PM 發表 查看引用來源  
當你生完小朋友,掛住湊,自然少需要:026:
生咗小朋友梗係另計啦 之前我老婆都係咁 張副心機擺曬去小朋友度 要開餐 難過登天

引用:
原帖由 angelking89 於 2019-2-18 06:55 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

但有時呢D又唔到你揀, 有無有時又用下情趣用品之類?
變左唔會下下都好似一樣咁, 會有新鮮感, 畢竟男人都鍾意新鮮感嘛囧...
:034::034:有呀, 震旦呀, 情趣內衣...!!仲每逢節日都有新野玩下...
可能佢真係太累啦..:043::043::043:

引用:
原帖由 Suecinny 於 2019-2-18 07:01 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

當你生完小朋友,掛住湊,自然少需要:026:
:028::028:係呀...要等到呢一刻既來臨....:028::028:

引用:
原帖由 晞文 於 2019-2-19 03:08 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

:034::034:有呀, 震旦呀, 情趣內衣...!!仲每逢節日都有新野玩下...
可能佢真係太累啦..:043::043::043:
可能喇, 何況你仲有小朋友, 佢會唔會又怕小朋友係到所以就住就住阿 :0?

引用:
原帖由 angelking89 於 2019-2-19 03:16 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

可能喇, 何況你仲有小朋友, 佢會唔會又怕小朋友係到所以就住就住阿 :0?
:032::032::032:我未有小朋友呀...
基本上有80%都係我捉佢曳曳...:028::028:
完成諗唔到有小朋友係點, 我聽我d朋友講生完佢地都係1年1-2次:044:
:071::071:開心既係, 昨晚好成功地:036::036::036::036:

引用:
原帖由 晞文 於 2019-2-19 03:24 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

:032::032::032:我未有小朋友呀...
基本上有80%都係我捉佢曳曳...:028::028:
完成諗唔到有小朋友係點, 我聽我d朋友講生完佢地都係1年1-2次:044:
:071::071:開心既係, 昨晚好成功地:036::036::036::036: ...
咁即係你都有飽到阿XD 唔係佢太攰之類所以唔得咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆