婚後覺得性生活太少

收藏  |  訂閱
14  7.8k

有陣時真係需要直接講 你唔出聲 男人唔知你諗乜 如果你怕醜 試下間接啲問佢 要求佢

引用:
原帖由 Suecinny 於 2019-2-18 07:01 PM 發表 查看引用來源  
當你生完小朋友,掛住湊,自然少需要:026:
生咗小朋友梗係另計啦 之前我老婆都係咁 張副心機擺曬去小朋友度 要開餐 難過登天

引用:
原帖由 Yesjeny 於 2019-2-19 04:45 PM 發表 查看引用來源   
我同你背景有d似,不過我未結婚,只係同居:027: 男友好小需要,十幾日先一次,但佢大我10年,又忙,所以我體諒佢:025: 由於少做,只好重質唔重量,所以我唔比佢用套,會叫佢中出,等我易d高潮:007: ...
好奇一問 中出會易啲高潮?

引用:
原帖由 2eratio 於 2019-2-19 05:07 PM 發表 查看引用來源  
想問下,你先生次數少,依你睇係邊方面問題居多? 年紀大性能力衰退/冇新鮮感/你身材走樣(得罪晒)?
我同男友計劃結婚,因為各自屋企有人,一向好少做,但即使去旅行,都好似我需要多過佢咁.... 有一次我食避孕藥延遲m到方便旅行 ...
最主要係冇新鮮感呀 男人都係貪新鮮

引用:
原帖由 晞文 於 2019-2-19 04:33 PM 發表 查看引用來源  

睇落去都係普通網站...無野既:083: :cool:hahaha..呢幾日奶頭勁敏感又多水..昨晚好爽爽...!!老公話今晚再黎:093::093::093::093:希望係啦:084:
師妹你講完呢句 應該會爆pm 你開聲呢度好多師兄會招呼你

引用:
原帖由 晞文 於 2019-2-20 04:14 PM 發表 查看引用來源  

:029::029::029:係呀, 唔係老手... 一個字懶..到嘔...
搞嘢都懶 真係第一次聽

引用:
原帖由 Synadad 於 2019-2-20 05:54 PM 發表 查看引用來源  
我以前個同居男友好持久,插足一個鐘都可以唔射:034: 之後分手換左三個男友,個個都係十幾分鐘就忍唔住:026: 因為我係食藥避孕,所以所有男友都會中出,後尾果三個不約而同都話冇用套太敏感,一定快射過用套幾倍時間:03 ...
所以避孕套出咁多款 不過唔用套真係最直接 完全感受到女人嘅體溫

引用:
原帖由 wantc9 於 2019-2-21 10:08 AM 發表 查看引用來源 結婚耐了就是這樣,很多無性夫妻,本人認同揾sl,大家已婚,更明白大家感受
都係嘅 不過搵sl最怕沉船啫

引用:
原帖由 lgmeme 於 2019-2-21 02:43 PM 發表 查看引用來源 樓主係慘慘,但都叫做有個老公有個對手,我而家連對手都無,有時候好想要...好慘
可以試下過去成人徵友版

引用:
原帖由 francis852013 於 2019-2-21 02:57 PM 發表 查看引用來源 我未婚都少,話婚後先啦,結左婚都係一個月一次 死啦。。。明明自己想要,但對住佢又少左衝動
係唔係老婆身材走曬樣呀

前往最後回覆