上一頁下一頁
發新話題

「權威賽馬2020」無敵死貓彈!

收藏  |  訂閱
62  706.6k

:023:又黎支持靚仔博士

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-9-12 02:56 PM 發表 查看引用來源

哈哈...其實重點3隻都好有信心,但結果有些差落,顯然仍未入局,需要花更多時間作全盤考量,希望短時間內可以上力:097::071:
R曬頭  我仲以為係騎師出事:032:
頭2隻都係尾段無 同預期好大落差

:098::071:祝博士同各位師兄中秋節快樂~
人月兩團圓:087:

引用:
原帖由 scofieldv 於 2019-9-18 01:45 PM 發表 查看引用來源
準備好今晚打爆馬會,真係硬性取消何生永不能做會員吧
:032:師兄個夢等下次實現:010:
今日嘥左博士D 精神:095:

搞掂 多謝博士💪🏻
回到12倍

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-8-27 01:13 PM 發表 查看引用來源
鎖定目標,堅決行動!

權威簡評:
R1
3「越跑越好」泥閘出色,上賽更出色,難怪潘頓棄1,6,8三駒揀佢,可以先下手為強!
提供:3~1,2,5,6,8

R2
3「如真如假」初出火力82分,拼後直標94分,1000績強,機會坐二望一!
提供:3~2,4,8,14,7

R3
7「承你所願 ...
可惜下半場先得閒跟博士
Miss左殺著:032::010:
不過好彩尾場有博士天眼鎖定目標:023::036: 任務非常成功
再次感謝靚仔博士:087::085:

引用:
原帖由 銘爺 於 2019-10-6 05:38 PM 發表 查看引用來源
有冇人記得博士有冇話過 超級馬 紅心傾 可唔可以追多口?

我記得上場話走晒光遮都遮唔住
博士:今次對手強好多,要有非一般進度先可以夠跑

似乎今場有殺著

多謝博士
呢3場收復失地
贏少少 如果印印腳無被莫雷拉頂死 有place就更好:025:

博士 如果今晚7點都唔見人
好大機會休息一天:122:

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-10-20 10:33 PM 發表 查看引用來源

乃兵家常事...:097::071:
博士
志同道合琴日蝕住跑 最後直路無多
想問覺得係怱出問題導致力有不逮定場地偏差影響
上次內檔博士話唔太鍾意
而今次外檔就延續上季約會
好想知博士開頭係點諗:023:THX

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆