上一頁下一頁
發新話題

「權威賽馬2020」無敵死貓彈!

收藏  |  訂閱
62  706.6k

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-10-21 04:49 PM 發表 查看引用來源

哈哈...很喜歡這種態度...:045:
主要是一早計劃今季第二場為此駒出擊目標,所以即使看不見狀態有任何進展仍然按計劃提供(註:評論中沒有提及狀態因素的一般代表狀態只是不過不失)事實證明預計未必符合實際情況,以後會更實 ...
謝博士解答:045::045::045:
因為琴日賠率見佢又似樣 金槍孭重飛 加上博士短評
都似今場起筷 所以都重鎚左:096::096:
再次感謝十尊士:081::131:

報告司令 準備隨時出擊:071::098:

引用:
原帖由 魄力寶 於 2019-10-27 03:59 PM 發表 查看引用來源
最近睇博士揀馬睇得出佢的確完全未在狀態,特別係啲配腳:122:

好掛住美麗寶貝創世紀個博士:036:
:096:博士一向都係11月後開始上力
佢仲未出真功夫:122: 到時認真一陣又hea過:cool:

引用:
原帖由 文健 於 2019-10-27 04:06 PM 發表 查看引用來源
莎莎婦女賽先再玩,場場睇大熱門失Q唔係路
泥地 一向都難玩
今日係差唔多
學師兄話齋等下次先出擊:045:

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-10-28 07:23 PM 發表 查看引用來源

哈哈,正確黎講其實隨時都可以上力,不過暫時唔等錢洗未有動力...:097::071::122:
:096:咁唯有繼續
等⋯⋯寂寞到夜深:027:

博士 你好!想問下官老爺今日狀態如何?熱夠身 準備起筷未:122:

引用:
原帖由 文健 於 2019-11-3 12:51 PM 發表 查看引用來源
潘狗騎王回飛,得啖笑
:095:孖寶終點在望 見佢好似好輕鬆
點知最後輸咗:030: 忍唔住講左句吊:096:

引用:
原帖由 文健 於 2019-11-3 01:25 PM 發表 查看引用來源
之前有隻又係試閘識飛,初出跑1000直路1.8倍大熱,好似蘇偉賢馬房,最後都係跑包尾,所以直路大熱你買埋我份啦
直路1000 又係難搞 大熱倒灶超過一半 反而D半冷10賠頭時時有:096:所以只買孖寶 無買佢W
安慰奬叫唔駛蝕

博士:085:
大家等緊你下半場食糊:131::081::087:

博士可能入左場:071:
實地考察 上半場睇下咩形勢
下半場先係戲肉:025::027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆