上一頁下一頁
發新話題

「權威賽馬2020」無敵死貓彈!

收藏  |  訂閱
72  706.5k

你估個個都輸咩,博士心水唔一定中,但好過啲人贏就潛水輸就伸個頭出黎:096:盲目跟輸左都唔會怪人,因為自己無思考想不勞而獲

引用:
原帖由 s14534 於 2019-10-23 09:33 PM 發表 查看引用來源

收埋佢啦 事後飛好撚肉酸阿 冇人想知你贏幾多
事後飛就叫肉酸?咩邏輯?
你有冇睇我講咩 睇清左先罵人啦唔該 如果個個都諗都唔諗盲目跟博士我諗博士都唔覺得開心囉
我記得當初博士開呢個版個用意唔係咁囉 :122:

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-10-24 10:43 PM 發表 查看引用來源

連續兩次谷草賽果顯示光靠運氣可能都係唔得,投注方法必須改變,變數太大只適合單場投注!
博士呢排啲騎師成班好似好有共識咁,成日熱輸冷爆
會唔會今季唔可以再單單只睇倍率或狀態就可分出勝負呢?馬房同騎師之間息息相關既關係會唔會先係重要?:045::122:

博士~~
第一場「靚籐王」今次跑長途應合腳法,今場大家水鬥水佢都叫質新馬,食唔食到啲班底跟多鋪呢?:045:

第三場「步履娛飛」上季試過轉谷草跑得唔差,跑左三次泥地今次轉場增程用牌仔,咁多變數係咪重啱告仔口味出擊?:071:

Thx~~

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-10-28 10:35 PM 發表 查看引用來源

兩匹都好分可以試下,但各無把握...想劈有把握的要得閒部署一下先...:097:
咁博士星期三得唔得閒:071::096::131:

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-10-29 04:02 PM 發表 查看引用來源

既然怨聲四起,11月會尚試抽多少少時間部署一下,不過(叫我官老爺)真係幾好玩...:131::097::071:
掛住打機:096::028:

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-10-28 07:34 PM 發表 查看引用來源

越無自信越想減多幾分,呢樣嘢永無止境...直到執粒!
原來細膽依加重係得兩win:096:包尾:008:

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-11-9 01:21 PM 發表 查看引用來源
[attach]12087180[/attach]

好彩買得切...:097::071:
喂唔好咁大注啦:096: 買細啲等我地分多兩蚊啦:008::071:

博士~~
呢個星期日核爆係咪由潘頓開始:025:

引用:
原帖由 富足年年 於 2019-11-15 05:09 PM 發表 查看引用來源

有無得跑架?
沙田多數會有

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆