「權威賽馬2020」無敵死貓彈!

收藏  |  訂閱
20  706.6k

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-8-27 01:13 PM 發表 查看引用來源
開始備戰!

又來新一季,支持博士:025:

引用:
原帖由 食包包食飽 於 2019-9-9 08:13 PM 發表 查看引用來源
十磅仔都係得三隻馬騎
睇黎佢真係太廢-.-
係好廢,未見過一個十磅仔咁廢:025:

馬季剛剛先開始,成季又流流長,不論成敗,依然支持博士:025::025:

引用:
原帖由 jacko520 於 2019-9-12 04:05 PM 發表 查看引用來源

熱身是必須的..觀望更是必然
我自己都一樣 觀察緊騎師及練馬師既出擊手段 尤其韋大俠:096:
韋大俠睇個勢想同沈拿大師組成一個死黨聯盟,今季真係睇實哩對

博士 各師兄弟 中秋節快樂,心想事成,橫財就手

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-9-13 05:27 PM 發表 查看引用來源
祝大家中秋節快樂,希望食過月餅後一切都可以重入正軌!
:22_go::22_go:

引用:
原帖由 HK520901 於 2019-9-18 04:27 PM 發表 查看引用來源

咁何生下次再報名,係咪又要取消賽事事😂
係,所以佢隻馬必定唔會再參賽

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-8-27 01:13 PM 發表 查看引用來源
鎖定目標,堅決行動!

權威簡評:
R1
3「越跑越好」泥閘出色,上賽更出色,難怪潘頓棄1,6,8三駒揀佢,可以先下手為強!
提供:3~1,2,5,6,8

R2
3「如真如假」初出火力82分,拼後直標94分,1000績強,機會坐二望一!
提供:3~2,4,8,14,7

R3
7「承你所願 ...
遲咗多謝博士,尋日贏回之前幾個賽馬日之所失後兼贏幾皮野正數,博士真可愛:ub_flower:

所以我一向唔怕連輸幾個賽馬日,因我知只要其中一次中就夠,尋日頭場食條q,之後食獨贏精英bb,其實我都覺得夠皮,點之尾場隻紅心K真係贏,我成個彈起望住個電視機都呆咗,我呆唔係因為贏錢,係因為我真係覺得博士好x勁:025::025:,特別係冷門馬!:025:

引用:
鎖定目標,堅決行動!

權威簡評:
R1
3「越跑越好」泥閘出色,上賽更出色,難怪潘頓棄1,6,8三駒揀佢,可以先下手為強!
提供:3~1,2,5,6,8

R2
3「如真如假」初出火力82分,拼後直標94分,1000績強,機會坐二望一!
提供:3~2,4,8,14,7

R3
7「承你所願 ...
博士,想問仲繼唔繼續狙擊心慷慨 肥仔 永同歡欣:025:

前往最後回覆