上一頁下一頁
發新話題

「權威賽馬2020」無敵死貓彈!

收藏  |  訂閱
52  707.1k

引用:
原帖由 高大不安的老闆 於 2019-9-15 02:13 PM 發表 查看引用來源

邊有你地班狗咁多腦阿 博士一輸就成班沉晒 唔見得啲死狗幾有腦:096:
五十步笑一百步:036:,香港什麼人都有,包容他,井底蛙:096:高大安有名你叫:130:

引用:
原帖由 新院友 於 2019-9-18 01:38 PM 發表 查看引用來源

硬性取消馬主資格好D:071:
為1隻馬,無了?$税收?
抽税俾政府:006:

引用:
原帖由 超級狂野的羊 於 2019-9-18 02:18 PM 發表 查看引用來源

為1隻馬,無了?$税收?
抽税俾政府:006:
應該告仔话隻馬不舒服今晚退出,隻天x,火都來,浪費人力,物力,為了1隻馬,唔應該:008:

引用:
原帖由 af529 於 2019-9-18 02:33 PM 發表 查看引用來源
既然馬會都講到咁明顯不如索性取消第一場便可以
yes:098:師兄對

引用:
原帖由 hyc_sam 於 2019-9-18 02:34 PM 發表 查看引用來源
馬會可否因基於安全理由停隻天X一晚呀,阻人發達,浪費咗博士心機
😅

引用:
原帖由 超級狂野的羊 於 2019-9-18 02:44 PM 發表 查看引用來源

😅
聽講 馬會高層 打畀何生 叫佢今晚隻馬退出, 但何生拒絕, 所以今晚賽事取消 唔知道 個傳聞真定假

引用:
原帖由 ccd2138 於 2019-9-18 03:33 PM 發表 查看引用來源
從來都未試過咁樣取消賽事。。。
yes,百年一見:096::008:

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-9-18 03:51 PM 發表 查看引用來源

傳聞合理可信,大家各有立場我唔怪任何人,如果(何生)養既馬出賽要圍馬場,陳警司個女出席開學典禮要圍學校,呢個邏輯說服不了好多人,正所謂己所不欲勿施於人,如果鬥人多就可以話事,咁鬥到最後輸既一定係香港人...:025: ...
明白,有道理

引用:
原帖由 kuskit 於 2019-9-18 03:51 PM 發表 查看引用來源

傳聞合理可信,大家各有立場我唔怪任何人,如果(何生)養既馬出賽要圍馬場,陳警司個女出席開學典禮要圍學校,呢個邏輯說服不了好多人,正所謂己所不欲勿施於人,如果鬥人多就可以話事,咁鬥到最後輸既一定係香港人...:025: ...
期待星期日:130:

引用:
原帖由 路人西 於 2019-9-18 06:13 PM 發表 查看引用來源

777都係因為唔可能多人遊行示威就要佢屈服,我都覺得啱,不過我唔明點解激進人士唔去圍777間屋?日日唔比佢返工?🤔
遊行民意,有二百萬,她冇接收民意,去研究下,手起刀落, 以快打慢 , 像一地兩檢嘅模式 快快通過 🤤所以畀 老闆 覺得 可以重複一次 辦事 😁但係今次反彈 佢接受唔到現實😢 我覺得佢 佢哋 點解 唔去 禮賓府 靜坐 全部人跪喺度 去哀求他 坐滿馬路, 日以繼夜 等他回覆 好過 太激進 畀人告 暴動罪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆