上一頁下一頁
發新話題

「權威賽馬2020」無敵死貓彈!

收藏  |  訂閱
140  706.4k

引用:
原帖由 betboy2017 於 2019-11-19 11:08 AM 發表 查看引用來源
博士,個市真係欣欣向榮?
有大機會挑戰28000,甚至.....:008:

引用:
原帖由 betboy2017 於 2019-11-19 11:08 AM 發表 查看引用來源
博士,個市真係欣欣向榮?
總之暫時單邊買升...忽沽!

引用:
原帖由 chicken0669 於 2019-11-27 03:40 PM 發表 查看引用來源
博士,點睇高瞻遠矚同醉醒神?高瞻好似偏冷:035:
唔好意思大家,俾我偷懶埋呢幾日,12月1日起一定會重新開始投入賽馬運動...:122::071:

引用:
原帖由 鐵義 於 2019-11-28 02:27 PM 發表 查看引用來源
博士個儍佬簽左人權法,後市點睇?
今天急插有D意料之外,股票、期指可定大位25800止蝕於2600~26200小注買入,12月初中央政策會議會對明年刺激經濟政策及貿談作最後決定,市場普遍預期明年1月中美可以簽署協議之後才過年,雖然過往6年中有5個12月是跌市,主因市場資金較緊,但基於以上因素大跌空間不大,是分注部署1月好倉的好時機!

引用:
原帖由 魄力寶 於 2019-12-2 01:10 PM 發表 查看引用來源
強烈希望博士配合返國際賽認真少少:071:
本來希望2月帶領盟友完成遊戲沖榜目標後才重新投入賽馬,不過國際賽就算唔訓覺都會盡量配合的,大家加油!:097::071::096:

引用:
原帖由 任天糖 於 2019-12-9 04:27 PM 發表 查看引用來源

介唔介意我客串下放下毒:027:
非常歡迎!希望2月尾沖完終極目標榜我會棄Game返黎...:097::071:

引用:
原帖由 呀b~ 於 2019-12-13 04:31 PM 發表 查看引用來源

佢條友仔 打機大過天..:025:我比較想問佢個市啲野
間唔中比兩三場重心我諗我都做到既:131:

唔知會唔會太遲...:097::071::096:

引用:
原帖由 ccd2138 於 2020-1-2 04:57 PM 發表 查看引用來源
[attach]12116541[/attach]
[attach]12116542[/attach]
唔使客氣...:097::096:

引用:
原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-13 12:55 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 jakiengai7939 於 2020-2-13 12:02 AM 發表 查看引用來源  
因為會比壓力博士,所以你建議係合理,係會令人產生誤會作以為作比較。不過各有帖都好,可以作比較。 [/quote  ...
唔會有壓力,老馬離場一段時間好難一操即起,我都想先跟師兄搵食,俾時間自己慢慢跟上大隊...:131::045::045::045:

引用:
原帖由 max06072004 於 2020-2-19 05:26 PM 發表 查看引用來源
可能博士睇錯日曆
:096::096::096::122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆