上一頁下一頁
發新話題

「權威賽馬2020」無敵死貓彈!

收藏  |  訂閱
140  706.4k

引用:
原帖由 sam428839 於 2019-10-21 10:24 AM 發表 查看引用來源

博士早晨,馬王昨天一戰,你覺得輸在老退以還是過度讓磅,好似冇咗之前氣勢,指教一下
私人消息稱:早前雷神跟他日語老師閒談時已經指出香港馬王已經退化,將會在今年國際賽或之前俾擊敗!從馬匹狀態層面看,今季一直保持在8分水準左右,且看下賽有否進展!

引用:
原帖由 俠影 於 2019-10-21 12:02 PM 發表 查看引用來源

博士
志同道合琴日蝕住跑 最後直路無多
想問覺得係怱出問題導致力有不逮定場地偏差影響
上次內檔博士話唔太鍾意
而今次外檔就延續上季約會
好想知博士開頭係點諗:023:THX ...
哈哈...很喜歡這種態度...:045:
主要是一早計劃今季第二場為此駒出擊目標,所以即使看不見狀態有任何進展仍然按計劃提供(註:評論中沒有提及狀態因素的一般代表狀態只是不過不失)事實證明預計未必符合實際情況,以後會更實事求事,而陣上起步迅速卻該放不放...明確顯示雷神有接獲必須消失的內部通知,下賽如見賽前試閘及火力提升仍會繼續跟進!

引用:
原帖由 25108038 於 2019-10-21 12:01 PM 發表 查看引用來源
博士,後市點睇? 會挑戰下降軌近27150水平嗎?
圖表顯示只要守穩26400,短期內仍有一次上衝27000的機會!

引用:
原帖由 魔b爸b 於 2019-10-24 03:40 PM 發表 查看引用來源
博士,之前聽你講如果守得住26400,理應會挑戰上27000,個市係咪繼續尋頂?

謝謝
完全正確,26400同27000如果買大細我買大...:097::071:

引用:
原帖由 af529 於 2019-10-24 07:04 PM 發表 查看引用來源

師兄,唔好勞氣啦!博士絕對唔想見到呢度互相仇視、衝突嘅。我想佢都希望呢度可以有個和諧嘅討論區大家分享一下賽馬嘅心得
可能安裝左過濾軟件,雖然都好奇想知發生咩事,但完全打哂格仔...:027::122::071:

引用:
原帖由 af529 於 2019-10-24 07:30 PM 發表 查看引用來源

時運高係一件好事,運氣好就要靠博士喇:096::096:
連續兩次谷草賽果顯示光靠運氣可能都係唔得,投注方法必須改變,變數太大只適合單場投注!

引用:
原帖由 nganhei1992 於 2019-10-24 11:01 PM 發表 查看引用來源

博士呢排啲騎師成班好似好有共識咁,成日熱輸冷爆
會唔會今季唔可以再單單只睇倍率或狀態就可分出勝負呢?馬房同騎師之間息息相關既關係會唔會先係重要?:045::122: ...
唔會...:097::071:

引用:
原帖由 卡卡chan 於 2019-10-26 05:58 AM 發表 查看引用來源
其實開個fb群有乜唔好?博士可以整個新fb叫羅拔,可以有管理員控制,又唔洗你煩,又可設定為不公開群組
有認真的想過,還不是認真的時候...:097:

引用:
原帖由 爆檸 於 2019-10-28 09:32 AM 發表 查看引用來源

如果呢舖開大,700會是其中一粒骰子嗎?
買大已經派左彩啦,再買大風險非常大...:027::097::071:

引用:
原帖由 betboy2017 於 2019-10-28 02:28 PM 發表 查看引用來源

可否建淡倉?🙏🏻
可以,但要高沽不要低追,可能仍有反覆!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆