上一頁下一頁
發新話題

「權威賽馬2020」無敵死貓彈!

收藏  |  訂閱
140  706.3k

引用:
原帖由 俠影 於 2019-10-27 04:04 PM 發表 查看引用來源

:096:博士一向都係11月後開始上力
佢仲未出真功夫:122: 到時認真一陣又hea過:cool:
哈哈,正確黎講其實隨時都可以上力,不過暫時唔等錢洗未有動力...:097::071::122:

引用:
原帖由 食包包食飽 於 2019-10-28 07:16 PM 發表 查看引用來源
細膽究竟練馬定養馬嫁...隻隻減左2,3十分都唔去=.=
越無自信越想減多幾分,呢樣嘢永無止境...直到執粒!

引用:
原帖由 nganhei1992 於 2019-10-28 10:28 PM 發表 查看引用來源
博士~~
第一場「靚籐王」今次跑長途應合腳法,今場大家水鬥水佢都叫質新馬,食唔食到啲班底跟多鋪呢?:045:

第三場「步履娛飛」上季試過轉谷草跑得唔差,跑左三次泥地今次轉場增程用牌仔,咁多變數係咪重啱告仔口味出擊?:071:

T ...
兩匹都好分可以試下,但各無把握...想劈有把握的要得閒部署一下先...:097:

引用:
原帖由 nganhei1992 於 2019-10-28 11:10 PM 發表 查看引用來源

咁博士星期三得唔得閒:071::096::131:
既然怨聲四起,11月會尚試抽多少少時間部署一下,不過(叫我官老爺)真係幾好玩...:131::097::071:

引用:
原帖由 八姑媽 於 2019-11-1 04:44 PM 發表 查看引用來源
博士老爺,你在那一個服玩,收唔收人😀
哈哈...好多服都有戶,主力248,261...:122::097::096:

引用:
原帖由 raymondn01 於 2019-10-31 05:15 PM 發表 查看引用來源
11.3 莎莎銀袋反擊戰
想,但仍集中唔到精神,希望在明天...:071:

引用:
原帖由 巴士失控的香蕉 於 2019-11-3 01:41 PM 發表 查看引用來源

有呢个可能 哈哈哈 :071:
哈哈...只係實在太忙,第九場會試下(包裝才子)...:097:

引用:
原帖由 銘爺 於 2019-11-3 02:32 PM 發表 查看引用來源
博士又掛住打機…哈哈
就算發力都要時間去整合大勢,挑選反撃精鋭軍團,唔係用口Up架...11月中啦...:086::025::071:

引用:
原帖由 TT131422 於 2019-11-3 04:19 PM 發表 查看引用來源

博士,尾場1/3號,如何?:046::046::085:
1暫時觀望下先啦,3唔睇死,論馬10~5,6,12...3,9

引用:
原帖由 betboy2017 於 2019-11-4 03:38 PM 發表 查看引用來源
博士淡倉要唔要斬🙏🏻
嚇...:030:27500問呢個問題真係唔多識答...:027::122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆