上一頁下一頁
發新話題

「權威賽馬2020」無敵死貓彈!

收藏  |  訂閱
140  706.3k

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2019-10-7 12:54 PM 發表 查看引用來源
博士點睇幸福掌聲?
步法上乘又識得放鬆,競賽天份甚高的中長途馬,暫時出步、換腳、平衡各方面仍有很多改進空間,出戰谷草是學習課程的一部份!

引用:
原帖由 Phpop 於 2019-10-8 12:03 PM 發表 查看引用來源
博士 潘頓肯反底未?連續3次孭飛雷拉去
呢個將成為今季的大方向!

引用:
原帖由 nganhei1992 於 2019-10-7 10:23 PM 發表 查看引用來源
博士~~
又來問問幾隻馬仔:083:
第三場「旅遊拿督」同場有啲新馬未得住又有啲舊馬形勢又無佢咁好,今場又執到個黃金一檔係咪佢同郭大俠一齊開齋好時機呢?

第四場「晨曦飛馬」上場拍幾課都似似地想郁手,今場試埋課閘五歲馬 ...
假如今晚有決心用兩小時認真睇馬的話應該可以答到你問題,暫時只有第一隻比較喜歡...:097:

引用:
原帖由 新院友 於 2019-10-11 01:47 AM 發表 查看引用來源
博士, 隻中神通今次到步未? 我估今次對手咁弱, 如果有多少進步已經夠做:025:
馬形好靚,不過上力仍不足,跑後無試閘唔似蔡神作風,傾向觀望!

一個字都寫唔出的原因充份反映在昨晚的實況中,所有刧後餘生的...可能會有後福!

引用:
原帖由 食包包食飽 於 2019-10-16 10:40 PM 發表 查看引用來源
今晚啲馬完全捉摸唔到..
主要是跑道逆風情況嚴重,這對於前置望空馬影響極大,但大利貫注力較強的馬,下次遇相同情況可從這方向取捨馬匹!

引用:
原帖由 madoc 於 2019-10-19 01:38 PM 發表 查看引用來源
博士 !隻電子群星點睇, 馬主周生又叫齊人入場!
勝後狀態大致保持水準,仍係機會馬之一

引用:
原帖由 任天糖 於 2019-10-19 06:41 PM 發表 查看引用來源
早飛雖然得50萬唔夠,但高耀智星d飛係咪都偏弱
明顯係偏弱,苗連捷馬少

引用:
原帖由 新院友 於 2019-10-20 09:15 PM 發表 查看引用來源
雖然志同道合我都有份輸, 但四季旺個果場win, Q, T, 四重, 已經一早上晒岸, 再次多謝博士!:071: :071: :071:
何足掛齒...:097::071:

引用:
原帖由 s14534 於 2019-10-20 05:25 PM 發表 查看引用來源
衰收尾 :043:
乃兵家常事...:097::071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆