上一頁下一頁
發新話題

綜合貼士 2019-2020(新帖)

收藏  |  訂閱
2.4k  95.2k

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-3-31 05:35 PM 發表 查看引用來源

真飛同預售飛係有分別呀!
預售飛有注項總額四個字係底既,比張預售飛你睇啦,你真係一般見識。未睇清楚就毛聶人。你快D道歉呀!

引用:
原帖由 Yaty2k 於 2020-3-31 05:41 PM 發表 查看引用來源

預售飛有注項總額四個字係底既,比張預售飛你睇啦,你真係一般見識。未睇清楚就毛聶人。你快D道歉呀!
[attach]12174163[/attach]
我這條都係預售飛. 不過我唔會買晨曦寶馬.

附件

R1 Bet.png (10.24 KB)

R1 Bet.png

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-3-31 06:12 PM 發表 查看引用來源

師兄, 你要多謝我才對, 因為只有我呢條馬友才會回應你. 你一日都係度自彈自唱, 等我入嚟做係和音啦! 何妨你得三隻腳指甲, 四重彩應好難中喎!

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-3-31 06:31 PM 發表 查看引用來源

師兄, 你要多謝我才對, 因為只有我呢條馬友才會回你. 你一日都係自彈自唱, 等我嚟做係和音啦!
我唔需要有人回我,我鍾意單機。

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-3-31 06:31 PM 發表 查看引用來源

師兄, 你要多謝我才對, 因為只有我呢條馬友才會回應你. 你一日都係度自彈自唱, 等我入嚟做係和音啦! 何妨你得三隻腳指甲, 四重彩應好難中喎!
你巫聶我就係你唔啱!:046:

引用:

你出番去揾幾他人玩,唔好搞我。

引用:
原帖由 Yaty2k 於 2020-3-31 05:19 PM 發表 查看引用來源

我出親張張真飛,唔啱睇可以唔睇
其實注項這幾個字可以加落去架!
師兄, 就係啱啱經過才去睇. 巫聶係解專家, 我係專家你, 何妨無毛就可以獵呀?

引用:
原帖由 Yaty2k 於 2020-3-31 06:33 PM 發表 查看引用來源

我唔需要有人回我,我鍾意單機。
師兄, 打飛機都係單人打架! 一齊打就唔係叫單機啦! 係叫Down機.

引用:
原帖由 扶乩大聖 於 2020-3-31 06:12 PM 發表 查看引用來源

識賭馬一定唔會投注晨曦寶馬, 只有唔懂賭馬既人才會投注神經賭馬.

第1場四重彩心水,兩注

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆