上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.6k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-23 11:56 PM 發表 查看引用來源
個標題變左紅色!

[attach]12129410[/attach]
即是標明你係紅人囉!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-24 11:51 AM 發表 查看引用來源

唔系掛、咁扶住手機無變:096:
現時科學昌明, 又點再有人相信牛鬼蛇神呢? 賭錢永遠要信邏輯架! 又因版主都一樣唔信牛鬼蛇神囉! 又點會幫佢變色, 不過唔知屎是甚麼顏色呢? 唔怪得, 馬嫁近都將股轉20億要取現金啦!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-24 12:13 PM 發表 查看引用來源

那黃色在網頁版系紫粉色喎、咁奇!

[attach]12129500[/attach]
一啲都唔奇, 紫即是指, 係指示馬友一定要入內睇好野. 所以版主的用意係非常之鮮明架!

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-1-24 06:53 PM 發表 查看引用來源

好似係狗哥:071:
應係老彭又或者係老薛.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-24 06:47 PM 發表 查看引用來源
今日毛田5:30左右在澳門永利皇宮、好似比緊貼士咁款、初三應有兩W唔少得!

[attach]12129656[/attach]

右邊鬼仔是誰?

[attach]12129657[/attach]
佢問人怎樣用八達通去淘寶購物, 好似係要買安全套同口罩.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-24 08:23 PM 發表 查看引用來源

可能阿叔教毛田如何用微信找「附近的人」!
單拖唔洗問阿貴都係問路那處按摩院啲女係最正, 最係可以講毛裡靠黐更加好.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-24 06:47 PM 發表 查看引用來源
今日毛田5:30左右在澳門永利皇宮、好似比緊貼士咁款、初三應有兩W唔少得!

[attach]12129656[/attach]

右邊鬼仔是誰?

[attach]12129657[/attach]
呢兩條粉腸都係東哥條靚, 一齊同出同入, 有傾有講, 希望係馬場內都係一樣啦!

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-25 09:07 PM 發表 查看引用來源
[attach]12130072[/attach] [attach]12130073[/attach] [attach]12130074[/attach] [attach]12130075[/attach] [attach]12130076[/attach] [attach]12130077[/attach]
波大都無用, 因為大脾唔夠粗, 唔好吊架! 起碼條女腳板底要弓字型才算係富貴相.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-26 04:42 PM 發表 查看引用來源
似乎投注額比平日仲多咁、首口孖宝已有廿多万!

[attach]12130399[/attach]
聽講馬會場外投注站爆晒棚, 差不多柜位全部要開晒, 所以自然投注額比以前多左, 係搓報紙常者趕住落注喎!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-26 09:32 PM 發表 查看引用來源
果然好多早落注、最尾R10尾口孖宝已有23萬、平時5-6萬而Win 第2場已近300萬!

[attach]12130491[/attach]

[attach]12130492[/attach]
換言之, 金主們同中介人都唔會流口水, 因為皆因多數係亞伯亞嬸萿注喎.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆