上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.5k

R6 深愛 帶榮來 甲烷 明月昇輝

R7 王者奇兵 綫路勇駒 量化歡騰 得益良多

R8 悅裕 興爾 大道至正 榮冠大道

R9 超新星 以戰養戰 閃得快 獨角寶寶

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-11 04:08 PM 發表 查看引用來源

R9 1-4-8-10
勁! 和順超影都係老苗贏開, 呢條人事關係嬌應食到應晒.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-11 04:41 PM 發表 查看引用來源

想佢W埋添!

[attach]12122167[/attach] [attach]12122168[/attach]
上面南非友贏馬, 下面應係南非友接寶, 應唔係屎忽咁娘胎啩? 不過下面都可以冧冧都是誰可以接寶喎!

R10 孖寶兄弟 友誼至好 健快聯盟 時時有餘

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-12 02:20 PM 發表 查看引用來源
呢位燈王又上榜、好快冇朋友:014::014::014::014::014:

[attach]12122588[/attach]
呢條屎見一見潘狗肯上, 一定以為有機, 誰知係扯白旗. 佢係睇馬唔係評馬, 難怪, 因佢都係妖怪平馬家.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-12 02:19 PM 發表 查看引用來源
真系何其準!就憑一次爆冷就斷定有排贏?

[attach]12122587[/attach]

咁我都講財富超影值一班馬:096::096::071:
呢條亞準梗係同實惠老闆好老友, 有張五折卡就大唱量化, 認真唔化囉! 那日又係奧運三寶齊齊發威, 韋達孭一鑊都好應該喎!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-13 11:54 AM 發表 查看引用來源
真系好佩服D高手、無熱不貼!其實睇近績貼馬、最好上次爆冷赢完、就會有排贏、諒化下佢啦!:014::014::096:

[attach]12123023[/attach]
贏馬前貼中就係準, 贏馬後再貼就係現時平馬人的風格, 唔好怪有幾準.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆