上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.5k

引用:
原帖由 路人西 於 2020-5-4 09:47 AM 發表 查看引用來源
是否可以加入WhatsApp group🤔
老劍那個團體不是用WhatsApp架!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-6 04:08 PM 發表 查看引用來源
歌頌藏寶

https://youtu.be/0fBOCL6lvrY

怎去開始解釋這段情 寫一首關於你的詩
胡言亂語心思交瘁 靈想滲出合意字

假若可接觸鏡中影像 也許一切可以留得住
紫色的小盒子裡 盡藏著許多未了事

燦爛的晶瑩 代 ...
怎去開咗妳件衫粒縷, 瀉出一對妳的大波
狐狸亂舞深深交貨, 令妳流出合歡酒
就係最醒神.

引用:
原帖由 ryanqqyy 於 2020-5-9 10:15 PM 發表 查看引用來源
劍兄,矮兄 是否轉左地方,因我幾個月無黎,可否pm?
唔係, 只有過係別地組團而已.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-9 05:57 PM 發表 查看引用來源
一箭定江山!勁中W!

[attach]12195886[/attach]
賀年兩次上集無影, 係尾場就成功取勝. 奮鬥同心就是一模一樣.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-13 09:53 PM 發表 查看引用來源
R8 1-3-8-12
好勁喎!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-15 08:33 AM 發表 查看引用來源
呢隻騰訊倒退今次盡地一煲,落班跑壓力無咁大、阿婆賽跑!

[attach]12199031[/attach] [attach]12199032[/attach]
八歲老人家, 唔好要求咁高喎! 雖然山仔佢都有一份. 實際一啲不過取呢件重好, 皆因花柳尚欠幾皮野就可以上岸$1,850.000獎金.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-15 09:11 AM 發表 查看引用來源

埋到嬌有50倍!
唔好忘記表情王都係圍頭佬條靚架!

有你既長篇大論既理論
你條紥腳劉金定條紥布又長又臭都無你咁撚長
啲粉絲都要即時避撚開因你實在好撚臭
條腸重長過馬拉蟲
你又係幾撚好撚套
唔長進重衰撚過吳嘉晉
你又自不量力成日話命中率有八成
應唚撚壞咗條中氣

我對你的佩服盡在每行第二字

附件

認真係憨鳩仔一名, 重問點解無人覆, 因為覆親還不是自認係憨鳩仔. 換言之成個山仔所以樓主都係義工媽?

附件

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆