上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.5k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-17 10:53 AM 發表 查看引用來源
歌頌藏寶

https://youtu.be/0L-qY40N5s0

問你哪個配搭穿起使我最配襯 但你冷冷兩眼似看著西裝閒人
問你哪一齣好戲最近會令人提提神 但換來連場沉默如像跟我嬉笑不再吸引

問你我喝醉了可不可對我吻吻 但你碰碰 ...
問你那條仆街串起來我最鳩憎, 但你冷冷兩眼似看到精彩有你
問你那隻霸勝點解近日令人好傷神, 但換來連場好戲如像跟我估計不再過癮.

引用:
原帖由 table97 於 2020-5-17 04:49 PM 發表 查看引用來源

花柳差一埸:041:
以獎金計, 佢已經達標. 只差何老良重係震緊.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-19 08:01 AM 發表 查看引用來源

花柳應無問題、只怕寒涼步奸仔達後塵就大煲!
上年31場, 今年係第一次, 應無問題. 達哥揾夠重唔走人過USA為下一代係好正常.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-19 12:38 AM 發表 查看引用來源
兩匹淋地不俗的灰色神獸安徒生和乳豐痕同場極有可能串Q、一隻前次後上、上次放頭輸不遠、另一隻也已試準更加似樣!(雖然同場還有一匹灰馬、但乾地較好。)

[attach]12200137[/attach] ...
兩隻灰馬都係自己友, 任佢哋想點開. 一個係屎忽蘇, 一個係狗仔, 你話呢?

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-19 12:47 AM 發表 查看引用來源
夠索嗎?索就捧吓塲:131::131::071:

[attach]12200138[/attach] [attach]12200139[/attach]
有姿勢多都要有實際, 一定要多財. 唔好話比我知係留鬚話, 鑽飾點都好唔過首飾, 因為鑽飾好揀人買, 首飾唔同, 女人街有大把. 兩件都係由條過檔, 一件爆大冷食得出, 呢件唔會咁容易啩?

昂鳩仔, 人講你就信, 我話達哥去咗師奶度開舖呀? 你又信.

附件

你條昂鳩仔, 日日唔係刨馬就去睇別人講乜鳩野都當係寶. 人講你就信, 自己係無腦. 我講你就信. 認真係昂鳩鳩, 雷達當風兜. 係2009年呀! 無撚腦, 又唔睇清楚, 重想學人賣料去賭馬, 連少少邏輯都無, 又點撚樣去賭馬呀! 八成命中率, 我睇半成都無喎!

附件

昂鳩仔, 比人曬到面都懵, 都重要蒲頭. 你知不知羞架?

附件

昂鳩仔, 人講你就信, 達哥老友亞鄭都話達去咗美國, 又點會係石門出現, 唔通馬會石門讓賽那場係佢贏馬咩? 人昂撚鳩就係知啲唔知啲係都昂撚鳩架! 點解重有咁憨撚鳩既人架?

附件

唔係無肺痰, 係費撚事應你. 自己講過甚麼都唔記得. 八成命中率, 唔洗睇賠率去賭馬, 前言永不對後語, 點解因你係無乳架!

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆